Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért alakult ki ez a személyi...

Bumbi02 kérdése:

Miért alakult ki ez a személyikultusz Alekosz körül?

Figyelt kérdés
Mit szeretnek benne az emberek? Teljesen primitiv, - a többiekkel együtt - viszont egyesek Istenként tisztelik, és isszák minden szavát. Földbuta ember, egy általánossal, nyelvtudás nélkül, kondició nélkül, + még hülyén is néz ki.
2011. febr. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Egyszer az a baj, hogy minden jöttment továbbtanul, így telített minden, máskor meg, hogy valaki nem tanul tovább, milyen dolog már. Nem értem.
2011. febr. 19. 12:15
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
láttam már pár diplomás embert egy gyári üzemben szalag mellett robotolni,és láttam 8 általánossal milliomos embert,nagy átlagban nem az iskolán múlik mire viszed hanem a gógyin,ha elég okos vagy és bátor könnyen lehetsz gazdag akár 5 osztállyal is törvényesen,egy tutyimutyi elesett hülye vagy takaríthatod a budit is diplomával,szóval a rátermettség a lényeg nem az iskola de egy majom kis 18 éves egyetemista nem fogja megérteni... angliában mikor oda állsz a munkafelvételire meg sem kérdezik mi a végzettséged,mert nem számít tudod e mikor volt a mohácsi csata vagy sem,attól nem leszel jobb munkaerő.
2011. febr. 19. 12:43
 23/52 A kérdező kommentje:

igen, biztos vagyok hogy sokra - legalábbis többre mint a villa-lakók - viszem. mert van egy szakmám, ami magyarországon is, és külföldön is hiányszakma, és amit külföldön kb havi 2000 euróval megfizetnek.

aki meg a helyesírásomat szólta le: - neten nem arra figyelek hogy hogyan írok, és vesszőket, nagybetüket, hasonlókat ritkán használok. elég rossz ha már csak ebbe tudsz belekötni. de hogyha úgy gondolod hogy sz*r a helyesírásom, akkor gyere be az iskolámba, és kérd el a dolgozataimat 4, vagy akár 12 évre visszamenőleg, mert nem volt baj sose a helyesírásommal.

Manapság Magyarországon már szinte mindenhova alapfeltétel egy érettségi, akkor egy általánossal szerinted hova lehet menni dolgozni? Celebnek. max.

de mint írtam nem csak ennyi probléma van vele. de csak ebbe tudtok belekötni hogy én ilyen "magas elvárásokkal" rendezem hogy valaki legalább egy szakmunkást végezzen el, és hogy " lenézem" azt akinek nincs diplomája... de szerintetek az teljesen normális dolog hogy már minden nővel kikezdett a villában....

2011. febr. 19. 14:39
 24/52 anonim ***** válasza:

Ha igazán jó lenne a helyesírásod, akkor mindig helyesen írnál, ugyanis ennek ösztönből kéne jönnie, nemcsak a dolgozatoknál előhúzható képességként.

Az is elég rossz, ha már csak valakinek a nőügyeibe tudsz belekötni.

2011. febr. 19. 14:59
 25/52 anonim ***** válasza:
"legalábbis többre mint a villa-lakók" xD tudod te tervezel azt meg majd a sors eldönti mi is lesz,mert nem tudod holnap mi fog történni mondjuk az egészségeddel,vagy bármivel,mindenki úgy van vele:ugyan pont velem mi történne amitől megnyomorodhatna a jól menő életem,(mellesleg a tied még sehol sincs,eltartott vagy) de le se tagadhatnád hogy jerzy,béci,gigi,laci fan vagy,teljesen hasonló figura vagy
2011. febr. 19. 15:30
 26/52 A kérdező kommentje:
még mindig nem értesz.. nem abba kötök bele hogy nem jön össze valakivel neki, hanem abba hogy minden csajjal kikezd, csak "prédának" tekinti őket, minden héten másik kell neki.
2011. febr. 19. 15:30
 27/52 A kérdező kommentje:

őket se tartom sokra - béciéket - ugyanaz a véleményem róluk is hogy aki ien showba látja a jövöjét az elég elkeseredett, máshoz nem értő ember lehet.

amúgy meg augusztus óta dolgoztam most fejeztem be februárba. úgyhogy nem igazán vagyok eltartott..

2011. febr. 19. 15:33
 28/52 A kérdező kommentje:

most megnéztem a videót, amit itt valamelyikőtök linkelt.

leszidta Jerzyt hogy a Béci egyik mondatát - amit én is ismertem, és nem a bécitől jesszusom, tölem lopta - használta, viszont mikor azt mondta a Jerzy h Alekosz meg cska a filmekből tud idézgetni - ergo neki is ennyire vannak saját szövegei - azt mondta hogy ez is bizonyitja hogy jó a memóriája. tehát ez esetben ez pozitiv dolog. akkor jerzynél mér tartotta negativnak?

kb ilyen ellentmondásai vannak alekosznak, plusz sokszor nem tud mit mondani. mint arra se tudott mit mondnai hogy jerzy 3 nyelvet beszél, kb 10 másodperc alatt eszébe jutott egy visszavágás ami elég lapos is volt.

nemondjátok hogy ő lenne intelligens, intelligens ember leül és megbeszéli a másikkal a problémáját nem pedig kiosztja. és az intelligens ember hogyha kommunikál, meghallgatja a másikat. alekosz nem hallgatta meg szinte egyiköjük reakcióját se, csak mondta mondta... intelligens ember nem csúfolja ki azt aki 3 hét alatt nem dugja meg a barátnőjét kamerák előtt.

2011. febr. 19. 15:49
 29/52 A kérdező kommentje:
na hirtelen elhallgatott mindenki? ....
2011. febr. 19. 21:39
 30/52 anonim ***** válasza:
Jerzy szerinted intelligens? Szegény olyan buta, hogy arra szavak nincsenek, elég csak az arcára nézni, meg se kell várni, amíg megszólal.
2011. febr. 19. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!