Miért alakult ki ez a személyikultusz Alekosz körül?
Nos, bár én nem szeretem a való világot, de van a családban, aki nézi , így én is látok belőle annyit, amennyi épp elég.Nos, Alekosz legalább nem köpköd, nem ordít, nem bőg, nem röhög nyerítve mint az őrült, valamint nem vágja magát földhöz hisztériás roham kíséretében.Viselkedni legalább megtanult az általánosban, úgy látszik , a többieknek ez még magasabb iskolákban sem sikerült.Szomorú!
Az, ahogy a lányoknak csapja a szelet,inkább vicces,ennyi még belefér.Valamit csinálnia kell,hogy ne legyen unalmas a nézők számára.És ő még viszonylag diszkréten, produkálja magát.
Na, azért mert más a vélemény, már egyből le is oltasz hogy én lennék a földbuta? gratulálok
széleslátokörü? olyan buta hogy csak na, kétszinü, közbe meg elitéli a kétszinüeket. minden csajjal kikezdett már a villában. pl a muhi csatánál is úgy sugták meg neki hogy kik harcoltak és kik nyertek...persze a többiek is buták. aki egy ilyen müsorra alapozza a jövöjét annál van valami gond. aki fél évre meg teheti hogy kivonja magát a "forgalomból" annak nagy élete lehet.. se munkája, se iskolázottsága.
persze nem minden az iskolázottság. de kérlek. 8 általánossal szerinted mit tud kezdeni? rájött ő is hogy nem sokat, ezér megprobál olyan munkát találni amihez nem kell érettségi se: celeb.
Alekosz teljesen müveletlen, sokszor összevissza beszél, illetve ellent mond önmagának nem is egyszer. Semmihez se értő ember.
Elég szomorú,hogy te csak az iskolázottságon tudsz lovagolni, hát , te sem lehetsz valami széles látókörű...
Nekem azokról nincs jó véleményem, akik csak a "papírt" nézik, nem az embert.
És hogy hogyan néz ki...Őszintén szólva, nekem nem tetszik,nem csúnya,de kísértetiesen emlékeztet unokanővéremre, külsőleg,belsőleg egyaránt.De attól még másoknak bejöhet.A szépség relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!