(VV4) Szerintetek ki lesz a holnapi "nyertes"? Ki kapja a legtöbb jelet? (aki ír, azt felpontozom)
Figyelt kérdés
köszi2011. febr. 18. 17:10
21/27 anonim válasza:
Lehet Eva, Alekosz, Gombi, Jerzy
de megis Evat mondom, es szerintem Jerzyvel megy majd, a Gigit nem meri kivinni ..
22/27 anonim válasza:
nah nézzük. én ugy gondolom, hogy:
gombi jerzyre rak.
jerzy évára.
gigi évára
béci alekoszra
alekosz gigire
laci évára
anikó gombira
szandika gombira
éva pedig jerzyre
szóval lehet h 3an kapnak egyforma jelet, béci dönt és gombi meg párbajra. sztem!!és gombi kihivja jerzyt vagy évát.
24/27 anonim válasza:
Ha Évára teszik, saját maguknak csinálnak rosszat Éva kiviszi Jerzyt és kint is hagyja. De szerintem is Éva lesz. Vagy Gombi.
szerintetek Szandika kire tesz? Mostanában sokkal jobban elvan Béciékkel.
26/27 anonim válasza:
Sztem Éva vagy Gombi. Ja és csak helyesbítenék,hogy Éva nem kur.va anyádozta le a Jerzyt,csak mondta Jerzy Évának,hogy alkoholista vagy,mire Éva azzal vágott vissza,hogy: mint anyád.Ennyi.És tényleg szégyenletes,hogy a Jerzy nem tudja megvédeni magát.Bár azért sajnálom,hogy lebutázzák,mert árvaházban nőtt fel és na...De a Gigusz egy kur.va.:)
27/27 anonim válasza:
ja és kérem a pontomat.:D
előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!