(VV4) Szerintetek ki lesz a holnapi "nyertes"? Ki kapja a legtöbb jelet? (aki ír, azt felpontozom)
Éva.A köpdösés meg az anyázás miatt.
Viszont nem tudom hogy Alekoszék kire fogják tenni??
Úgy értem hogy egy emberre vagy szétszórják..
Felpontoztalak titeket.
Szerintem is Éva. Szerintetek kit kéne kihívjon, hogy biztosan bent maradjon?
Én az Olivér, Éva, Szandika, Alekosz és Anikó által létrehozott csapatot nem kedveltem, de Éva szimpatikus volt. Rá tényleg illik a kategóriája, a törtető...Csak hogy valamelyik nap túl ment a határokon.
Szerintem tök jó, hogy kiáll saját magáért és a barátaiért, de a Giginek igaza volt. Más anyját nem szabad a szánkra venni, főleg nem ilyen formában. Másrészt pedig, látszik, hogy ő nem élte át azt, amit a Jerzy. Ha átélte volna nem dobálózna Jerzy múltjával..
Szóval a héten rengeteget esett Éva a szememben, és bízom benne, hogy ő kapja a legtöbb jelet.
A másik esélyes Gombi.
Éva pedig, ha bent akar maradni, szerintem Gombit vigye, bár Éva már mehetne haza!!
15/L
Én csak olyan szempontból nem értek egyet, hogy nem a Giginek kellett volna magyaráznia az Évának, hanem a Jerzsinek, hiszen a kettejük konfliktusa volt. Szerintem elég gáz, hogy a Jerzsi tényleg elég buta, és meg sem bír szólalni szinte, így rákényszerült arra, hogy a "barátnője" védje meg.
Éva a szememben ez ügyben sem süllyedt le, hiszen eddig is hozta ezt a formáját. A köpés tényleg nem kellett volna, de hát ki tudja, hogy kiből mit hozna ki a bezártság és az azokhoz társuló konfliktusok. Sokan ebbe nem gondolnak bele, mikor kritizálnak valakit is egy-egy veszekedés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!