(VV4) Szerintetek ki lesz a holnapi "nyertes"? Ki kapja a legtöbb jelet? (aki ír, azt felpontozom)
Nem célom Jerzyt védeni, de tapasztalatból írom, hogy olykor jobb, ha hallgatunk.
Én pl. ilyen helyzetben nem álltam volna jót magamért, olyan szinten, hogy valószínűleg lekevertem volan egy pofont, legyen az nő vagy férfi:D
Szóval szerintem ilyen helyzetekben mielőtt bármit mondunk, teszünk, jobb ha elszámolunk 10-ig, vagy ha kell 20-ig:)
háhhá:D Azt én is várom, hogy megmutassák, hogy kiosztotta a Bélát. Ahogy láttam, Béla mukkani sem bírt. Nekem Alekosz a kedvencem, ő megmondja a tutit:)
Remélem Éva visszamegy és okosan választ. Mondjuk én is bírnám, ha a Gigit hívná ki. De az Éva számára rizikós lenne.
Éva szerintem is Erzsit viszi ki mert fél hogy a köpés miatt megutálták és kiesne Gigi ellen
Gombi is biztos kap 3-4 szavazatot
Laci Béci róluk nincs tippem hogy melyikre rakják a jelet
lássuk csak.Kielemzem hogy ki kire tesz.
laci-éva vagy alekosz
gombi-éva
béci-éva vagy alekosz
gigi-éva vagy alekosz
alekosz-jerzy
éva-jerzy
anikó-jerzy
szandika-jerzy
igy négy négy arányban éva és jerzy nyer ami azt jelenti hogy béci döntése alapján Éva fog ismét menni párbajozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!