Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szandika vs. Béci?

Szandika vs. Béci?

Figyelt kérdés
Szerinted egy ilyen párbajban ki nyerne!
2011. febr. 16. 22:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
79%

Hajráá Szandii. Ki nem álom azt a beképzelt majom Bécit...

De láttátok hogy beszartak Gigi, Jerzy, Laci? attól félnek a köcsögök hogy kiesnek, de ki is fognak mert itt Alekinyóó és Évi a legerösebb és hajráá meg is nyeri egyiköjük :D

2011. márc. 9. 22:24
 22/41 anonim válasza:
44%
Béla egy görény. Remélem kiesik ö is és az egész bandája is! mind egy nagy szar! A négyesböl ketten maradtak de legalább ök összetartanak.
2011. márc. 9. 22:27
 23/41 anonim ***** válasza:
53%

Hajráá SZANDIIIII, ideje már, hogy az a nagyképű Béla hazahúzzon, Szandi sokkal szerethetőbb, meg kell neki mutatni, hogy szeretik az emberek, hogy elhiggye ő is

Béci nagyképű s pofátlan, harcba küldték Szandit, hogy lapítsanak még 2 hetet, akkor egyék meg amit kutyultak!!!

2011. márc. 9. 22:31
 24/41 anonim válasza:
71%
Egytértek teljesen :)
2011. márc. 9. 22:32
 25/41 A kérdező kommentje:

ezt a kérdést már majdnem egy hónapja írtam ki és az első válaszok azok voltak: ilen párbaj sztem nemlesz...

látod milyen előrelátó vagyok:)):D

2011. márc. 9. 23:06
 26/41 anonim ***** válasza:
70%

Mint Látjátok amit tegnap írtam a kihívásról az ma úgy is lett!!Én Bécinek Szurkolok de ő fog kiesni mégpedig azér mert:

1:Az Olivér Fanok meg Az alekosz fanok Béci Ellen fognak szavazni!!

2:Szandikának is Van akkora tábora Alapból mint Bécinek!

3:Szandika Nagyszájú és csinálja a műsort!!Béci meg nem annyira!

Százalékok a párbajon:Szandika=60%Béci=40%!!!De Hajrááááá Béci!!!

2011. márc. 10. 01:51
 27/41 anonim válasza:
79%

Hajrá Szandi!

Küld szépen haza a c.igó Bélát! Asszem Gigi igen csak "mérges" lesz :)))))) Elsöprő fölénnyel fog Szandi nyerni, mert mindenkinek elege van a kisebbségi nagypofájúságából! Menje haza mosogatni!

Hajrá Alekosz és Éva!!!!

2011. márc. 10. 12:52
 28/41 anonim ***** válasza:
18%
Remélem béci fog vissza menni, mert amit már szandika csinál az kezd irritáló lenni, de nagyon. Mi az már, hogy bebandázik a béciékhez meg teszi a fejét, hogy rászavazzanak hogy majd évát kiviszi erre amikor rátették a jelüket mert megkérte rá ez a nagypofáju szandika akkor 180fokba megfordul és bécit hívja ki... Egyenesen gusztustalan szerintem amit ő csinál, de ti tudjátok:) Hajrá Béci!
2011. márc. 10. 14:34
 29/41 anonim ***** válasza:
47%

Remélem,hogy a Szandi!!!!

Behányok a Rácz tesóktol!!!!!!!

2011. márc. 10. 16:56
 30/41 anonim ***** válasza:
01:03 ott a pont:))))
2011. márc. 10. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!