Kire fogtok szavazni? Szandika v Béci?
Figyelt kérdés
csak azok írjanak akik szavaznak is. (én Bécinek drukkolok, de külföldről nem tudok rá szavazni :( )2011. márc. 11. 18:31
1/27 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Szandikára! Én bünöző c*gányra nem szavazok, Béci go home!!!
3/27 anonim válasza:
Szandika is bűnöző, csak úgy mondom...
Amúgy senkire, mert nem b*szom el ilyen hülyeségre a pénzemet, de Bécinek drukkolok.
4/27 anonim válasza:
(Akkor teis a fajtázába tartozol) Remélem kiesik a pi***ba az a k*cs*g Béci!
5/27 anonim válasza:
Szandikára,én se fogok 1 cigányra szavazni.
6/27 anonim válasza:
Én most szavaztam 2x.(először múltkor Alekra) és Bécire szavaztam.Kövezzetek meg, pontozzatok le, nem érdekel, engem jobban érdekel mi lesz még Alek és Béci közt ezek után, mint Szandika.Észre sem veszem, hogy bent van.
7/27 anonim válasza:
19:15 Nyilván... Ezt meg itt hagyom neked, csak hogy tudd kire szavazol: [link]
8/27 anonim válasza:
#19:31 (19:15)Én nem szavazok egyikresem! De ha már ők ketten, akkor inkább szandika, mint az az útálatos béci.
9/27 anonim válasza:
Szandi már nem mondja, hogy ki akar menni, azt mondja, hogy ha úgy lesz visszajön, ha nem nem :D ezazzzz, szavazni kell rááá!!! Béluska gondolkozik, hogy támadja-e Szandit a párbajon... na pont azon fog elvérezni
óóóó menjen már haza a sunyiba, elég volt a rózsaszín sapkás süket fejéből
10/27 anonim válasza:
Szandika. olvaj cigány essen ki. Először Anikótól lop, most meg Évától. Az életben is ezt csinálja. A vér nem válik vízzé: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!