Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Való világ Béci és szandika...

Való világ Béci és szandika párbajáról!?

Figyelt kérdés
Miért mondjátok azt h a béci azért maradjon kint mert lopott meg ilyenek??Amikor szandika bele lett irva a blikkbe hogy fillérekért árulta a testét?? Na az nem mocsokság ...Hát inkább vagyok tolvaj mind hogy ilyet csináljak!!! NA AKKOR CSAK GYERE VISSZA BéCI!!!!!!!!
2011. márc. 11. 16:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
52%
lehet ,hogy Béci eros,de Szandikával szemben nem!!!mert az embereknek a nagy szája kell az esti tv-zésbe,nem Béci pokhendisége.
2011. márc. 11. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Ha már így szóba került, akkor elmondanám, hogy az első kiválasztás után Olivér panaszkodott Évának, hogy Szandika szerint jó poén cigány haverokkal kirabolni más embereket (ő elcsábítja a pasikat, a többiek meg lehúzzák), és ezt Olivér ugye nem vette jó néven, mivel ő is ilyen embereknek köszönhetően került kórházba. Ezt nem azért írom, mert rasszista vagyok, csak már engem is idegesít, hogy amióta Szandika kihívta Bécit, mindenki őt ünnepli (azok is, akik savazták, míg Éva volt az esélyes), mert "a Bélánál sokkal jobb ember". Hát nem, semmivel nem jobb.
2011. márc. 11. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem jobb, de nem is rosszabb... Viszont én úgy gondolom, hogy nem a kinti élet alapján szeretném eldönteni, hogy ki nyerje a fődíjat (már ha egyáltalán szavaznék), mert akkor legszívesebben az összesnek bemutatnék, és max egy targoncányi sz*rt adnék nekik... A benti életük alapján, Éva ellen mindenképpen Szandikát küldtem volna haza, mert mostanában az ő viselkedése volt kevésbé szimpatikus míg Évától csak azt kaptuk, amit már megszoktunk. Béci viselkedése azonban mostanában kiakaszt, és igen, gerinctelen dolog Szandikától az ígérete ellenére Bécit kihívni, de szerintem egy jó fordulat volt, és ezzel talán meg lett akadályozva kicsit az, hogy ezentúl bárki is magára tetethesse a jeleket, ezáltal minden apró izgalmat lelőve, mert úgy is tudja a sok ezer néző, hogy mi a következő lépés... Tehát az a véleményem, hogy most azt nézném inkább szívesen, hogy Gigike mit kezd a tesója nélkül, kinek a véleményét fogja majd folyamatosan visszhangban tartani, és érdekesebbnek találnám a műsort, ha most azok a szálak is bomlanának végre, ergo én Szandikát várom vissza. Az hogy kint ki mit művel(t), nem érdekel... egyik gázabb mint a másik, ez alapján, már be sem engedtem volna jó részüket a villába. Csak remélni tudom hogy a gyerekeimnek esténként majd nem kell ilyeneket nézniük, nem is engedném nekik azt hiszem. Ahhoz képest milyen tartalmak jelennek meg benne, minimum egy 16-os karikát érdemelne, és legalább este 9 után kéne betenni a műsorba. Szerencsétlen kisgyermekes szülők...
2011. márc. 11. 16:57
 4/12 anonim ***** válasza:

En csak egyit mondok

[link]

2011. márc. 11. 18:08
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Itt nem is arról van szó, hogy ki mit csinált a múltjában. Inkább arról, hogy a villában mit mutatnak. Béci folyton fenyegeti Alekoszt. Hogy miért? Mert fél tőle, azért. Pontosan tudja ő, hogy Alekosz az ellenfele, ő az egyik legerősebb.

Most is azt mondta Aleknak, hgoy majd kint elintézi..hát ez milyen már?

2011. márc. 11. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha Szandika csak simán ku.rva lett volna, az engem nem érdekel, mert inkább úgy jusson valaki pénzhez, hogy szétteszi a lábát és a páciens élvez egyet, amiért fizet, mint úgy, hogy simán lehúzzák az illetőt, mint a cigányék. Viszont elvileg ilyet Szandi is csinált.

De leszarom én már, van ott mindnek sara, engem az érdekel ki hogy viselkedik a villában és Szandika nem fenyegetőzött még senkinek sem, nem mászott még az arcába senkinek sem, olyan jó cigányosan, és legalább csinál érdekes dolgokat, még akkor is, ha napraforgó, hadd keverje a szart sokkal jobban érdekel, hogy na mi lesz ezután, mint az, hogy tudjam, hogy Béci mereszti a s.eggét, Gigi takarít, Erzsi fingik, Laci meg főz. Ha Szandi megy vissza akkor legalább lenne valami izgalom, hogy ki hogy reagál egy ekkora fordulatra. Mert olyan jól elkönyvelték, hogy na akkor A) feláldozzuk Szandit Éva ellen és időt nyerünk B) Szandi kint hagyja Évát és de jó lesz nekünk. Hát egész más történt, megnézném mi lesz. Lehet Gigi se tudná ilyen jól játszani a jó kislányt, hanem kifordulna már magából a sokk miatt, mert igenis színészkedik, a saját barátai is ezt mondják a műsorban, hogy ők nem értik, de egyáltalán nem ilyen a Gigi, mint amit bent mutat.

2011. márc. 11. 18:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tini korában lopott Béci de amiota megalakult a outlaw meg a young-g azota szinte száz százalék hogy egyszer sem lopott!! Es hat szep hangja van bécinek es tisztességesen keresi a pénzét!!ellenbe szandikával annyi erovel bárki pénzhez juthat!! ........... Hát igen az emberek a kinti világ szerint ítélnek!! Most nagyon megutáltam Dikát
2011. márc. 11. 19:28
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudhatod minek mennyi köze van a valósághoz, szerintem hülyeség itt ott megjelent híreknek hinni. Béciből pl az utóbbi néhány adás után simán kitudom nézni hogy valami pszichopata a való életben.
2011. márc. 11. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
A maiban is pedzegette, hogy ha kint lennének mi lenne. Hogy kint nem csak ugatós kutya lenne, hanem harapna is. Biztos hozná a putrit oszt gyerünk.
2011. márc. 11. 22:44
 10/12 Tamás 19 válasza:
Hajrá Béci mindenki közzül te vagy a leg jobb !!!Neki kell vissza mennie nem pedig a nyávogós lufibabának..Szandit utálom mert buta meggondolatlan.Menjen csak haza a lóistállóba oda való.
2011. márc. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!