Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szandika vs. Béci?

Szandika vs. Béci?

Figyelt kérdés
Szerinted egy ilyen párbajban ki nyerne!
2011. febr. 16. 22:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
37%
Béci, nyerné, de ilyen párbaj szerintem nem lesz.
2011. febr. 16. 22:35
 12/41 anonim ***** válasza:
Béci és Szandi most jóban vannak, nem valószínű, hogy mostanában lenne ilyen párbaj.
2011. febr. 16. 22:35
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon merem remélni, hogy Szandika...
2011. febr. 17. 13:57
 14/41 anonim ***** válasza:
Szandi
2011. febr. 17. 18:48
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
Tuti hogy Béci, ha azzal a p*raszt Olivérrel szembe győzött, pedig nem volt semmi (mármint anyian szerették Olivér) Szóval Béci
2011. márc. 7. 19:57
 16/41 anonim ***** válasza:
52%

02-17 13:57 választ én írtam, de most újra válaszolok, mert azóta ez változott.

Bízom benne, hogy előbb-utóbb mindkettő kiesik a g*cibe...

2011. márc. 7. 20:22
 17/41 anonim ***** válasza:
78%
Szandika A leges Legnagyobb Taktikai játékos!!Még Olivért is odaveri!!Mikor kiesett Olivér Bebandázott Béciékhez!!!És valójában csak azért hogy A Kiválasztásnál megyőzze őket hogy rakják rá a jelet hogy majd Kiviszi Évát akit Béciék Utálnak!!Aztán Rá is tették a jelet!!Most Pedig Aztmondja Hirtelen hogy Ő haza akar Menni!!Ezzel a nézők felháborodását kelti!!Kihívja Bécit mert Alekosz után őt tartja a Legerősebbnek!!És Ha Ellene győzni tud akkor esélye van a Fődíjra!!Plusz:Megbosszulta azt hogy Olivrért Kiejtette Béla!!Tehát Szandika fog visszamenni!!!De Hajrááááááá BÉCI!!!!
2011. márc. 9. 01:03
 18/41 anonim ***** válasza:
Utolsó, logika van benne, amit írtál, de nem becsülöd túl 1 kicsit Szandika agyi kapacitását? xD
2011. márc. 9. 09:36
 19/41 anonim ***** válasza:
46%
Igen, ez most így logikus, de tuti nem így van. Szandika egyszerűen maga sem tudja mit akar, ennyi az egész. Szerintem Béci nyerné a párbajt. Igaz, hogy az ő népszerűsége is kicsit alább hagyott a párbaja óta, de Szandié méginkább lesüllyedt amiatt, ahogy az utóbbi hetekben viselkedik. Szerintem Szandika az egyik leggyengébb láncszem lett, max Jerzy ellen lenne reális esélye.
2011. márc. 9. 11:35
 20/41 anonim ***** válasza:
18%

sztem Éva ellen simán győzőtt volna Szandi...xD

De sztem Bécit is verni fogja...:D

Pff

basszus pont s 2 kedvencem megy párbajozni...:S

Nemtom kinek szurkoljak majd...XD

2011. márc. 9. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!