Igy hogy Beci ment vissza bunda az egesz VV, de ha Szandika ment volna akkor nem lett volna?
nem csak ez, hanem az egész kamu. Film! Meg van rendezve.
Innen-onnan hallottam, hogy ezt a szériát Alekosz fogja megnyerni, az egyik ujjamat fel merem tenni.
Ezen kívül elég sok mindent tudok, hogy kivel mi lesz...
Nem feltétlen bunda, de semmi jót nem jelent hogy ő ment vissza. Tükrözi, hogy milyenek a magyarok... mindig a cigánynak kell adni mindent, ez a politikában is így van sajnos.
Vagy ha nem is arról van szó, hogy cigány, hanem amilyen viselkedést mutatott azóta mióta elment Olivér (legfőképp az utolsó hét) nem tudom milyen épeszű ember szavazhat erre a gyökérre. Semmivel sem jobb mint a többi odabent igazából (ha a kinti életét vesszük figyelembe, még annyit sem ér mint a többi). Kiváncsi vagyok mennyi szavazatot kapott volna ha nem nézett volna ki ilyen jól, de mind1 már megszokhattuk, az X faktor is itt lett elcseszve, hogy a legjobb faszi nyerte meg. Nagyon remélem a VV nem jut ilyen szánalmas sorsra.
azért bunda drágám, mert a műsorvezetőkről totál lejött, hogy Bécit kell visszajuttatni, és kamu a VV mert a múltkori körlevél igaznak bizonyult!!!
amióta Béci párbajt nyert mindig nekik kedvező feladatok vannak!! Mindig Béci és Gigi nyer mindent.. milyen érdekes, ezt megírta valaki előre!!!
Azt nem mondd hogy a műsorvezetőkön látszott hogy Bécit akarják vissza juttatni, mert pont hogy nem.
Nézd vissza milyen rosszalló arcot vágtak néha amikor Béci beszélt
14:24-es vagyok
Na meg itt van ez...:
Na hát ezen jót röhögtem. :D:D:D Aki csinálta ezt a képet, az legalább arra figyelhetett volna, hogy oké, ott a pénteki dátum (bármilyen képszerkesztő progival meg lehet csinálni), de jobb oldalt ott van már a síró Anikó, meg hogy Béci ment vissza...stb. Szóval ez a kép már a párbaj után készült, idióta! Máskor ügyesebben Photoshop-oljon, aki ilyen hülye. :D Bár az is hülye, aki ezt nem veszi észre, mert csak a dátumot nézi...komolyan, szánalmasak vagytok már ezzel a Bunda dologgal, meg sokan belegondolhatnának, hogy ennek a rágalmazásnak és gyanusítgatásnak akár következményei is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!