Mit szóltok, hogy Olivér esett ki? (VV.4)
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele,hogy Bécit is szerettem,de Olit imádtam.Az egyik alap karaktere volt a villának.Most kicsit úgy érzem,hogy nélküle semmi sem fog majd történni. Na és ugye mindenki azt mondta,hogy milyen szoros lesz majd ez a párbaj meg stb. erre 39:61-re (?) győzött a Béci... Hát én nem tudom.Szeretem,mint karaktert,de annak nagyon nem örülnék ha ő nyerné meg. Elég kettős érzelmek vannak most bennem :D Ti mit gondoltok?2011. febr. 13. 12:19
41/41 anonim válasza:
Az aki olyan iszonyat sokat írt, az nagyon vicces és érdekes, csak éppen saját magával kerül ellentmondásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!