Béci-fanok! Mit szóltok a nagy "békéhez", ami azóta van a Villában, hogy Olivér eltávozott?
Nem szólnak semmit, mert mind idióta. Tudják, hogy Béci egy nagy sz@r, de ők akkor is Évát basztatják meg Alekoszt.
Amúgy pont azon gondolkodtam milyen vidám volt a Villa, még az elején. Nagyon hiányzik.
azért az Évának is vissza kéne fognia magát
nem kellene mindenen kiakadnia úgy h az egész villa zengjen
ő miatta vannak a balhék
mindig nála kezdődik a veszekedés, v neki szólnak be ő meg túlzásba viszi aztán be nem áll a szája
sokáig védtem, meg adtam neki igazat, de sajna nem tudja visszafogni magát
tanulhatna a Jerzy-től ő nagyon tudja kontrollálni magát, annyiszor csendben tudott maradni h más már rég leosztotta volna az embert
ő ajánlotta a békülést, erre amint éva megúszta a kiválasztást máris elmondta jerzyt mindennek meg megint eleresztette magát
nagyon csalódtam benne és már nem tud meghatni h milyen érzékeny
az meg hülyeség h mindig őt kezdik cseszegetni
"tanulhatna a Jerzy-től ő nagyon tudja kontrollálni magát, annyiszor csendben tudott maradni h más már rég leosztotta volna az embert"
Ez egy vicc. Jerzsi nem azért nem szól vissza, mert ő tudja kontrollálni magát, hanem mert nem mer, valamint nem is tud, mert olyan sötét. Tisztán látni az arcáról.
"Például azt, hogy egyik nagy cirkusz sem Béci miatt robban ki."
Emelem kalapom, nyomós indok. Valami olyan indok ami nem az ellenfele ellen szól, hanem Béci mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!