Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Béci-fanok! Mit szóltok a...

Béci-fanok! Mit szóltok a nagy "békéhez", ami azóta van a Villában, hogy Olivér eltávozott?

Figyelt kérdés
Ugye, azt hangoztattátok, hogy mekkora béke lesz majd, ha Oli kimegy onnan, meg hogy mindenki szeretni fog mindenkit.Hát, ponthogy még csak most kezdődött az igazi nagy szarkavarás, és egymás piszkálása....ti mit szóltok ehhez?
2011. febr. 27. 13:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az rendben is van, én csak azt nem tudom elképzelni, hogy mi értelme azt nézni, hogy mindenki puszipajtás, takarítgatnak, megebédelnek, szépen elbeszélgetnek. Annál még a Barátok közt is izgalmasabb.
2011. márc. 3. 11:30
 22/30 anonim ***** válasza:

Nekem a feladatok tetszenek,vagy most ahogy volt ez a karnevalos tancparti,szeretnek tobb tancot latni, az enekhet is tetszik.

Szamomra ezek tobbet ernek mint egy jol eloadott monolog vagy egy Eva fele ordibalas.

2011. márc. 3. 11:36
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha viszont az emberek igénye az, hogy idegbajos üvöltözéseket, hisztériákat, ezerszer elismételt - poénosnak vélt - szavakat, mondatokat hallgasson, és félnótás, kissé félresikeredett Don Juanokat nézzenek, akkor egyszerűbb lenne egy elmegyógyintézetet bekamerázni és onnan közvetíteni.
2011. márc. 3. 12:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Milyen igazad van:)
2011. márc. 3. 12:58
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem arra voltam kíváncsi, hogy nagyképű-e vagy sem, hanem, hogy mit szeretsz benne, van-e szerethető tulajdonsága. De úgy látom egy dara sem jutott eszedbe. Ennyit erről. Amúgy meg a nagyképűségéhez, hogy hozzászóljak, ha ő nem az akkor ki az????????????
2011. márc. 3. 15:25
 26/30 A kérdező kommentje:

Én pontosan azokat a dolgokat írtam le, amiket szeretek benne, és amik miatt nekem ő szimpatikus.

-jó humora van-(akinek ez a fajta humor tetszik) igen, ezt a fajta humort nem mindenki érti....azok nem, akiknek semmi humorérzéke, vagy akik nem értik, hogy miről beszél, mert nem sok ész szorult a fejükbe, pl.Béci

-sosem közönséges-(mar bocs de ez egy jo tulajdonsag?ez szerintem alap) szerintem szinte az összes villalakónak nagyon közönséges a viselkedése, szandikával, évával az élen, vagy gigi meg jerzy, akik a kamerák előtt henteregnek stb.

-tisztelettel bánik a nőkkel-(kikkel is pontosan?nalam a tisztelet nem itt kezdodik,ez nyomulas) sosem sértett meg egyetlen nőt sem odabent, még azokkal is maximális tisztelettel beszélt, akiket utált-pl Zsófika.Vagy Szandikát is leugathatta volna, de nem tette.

-kitart a barátai mellett-Beci is - ez így van

-nem köt bele senkibe(bele sem kot senki)igen?és szandika mit csinál folyamatosan?Laci is állandóan b.sztatta, Zsófi is, Bécike is nemegyszer beszólt neki

-szerény(vagy annak tunik?) fejtsd ki nekem, hogy mégis mire alapozod azt, hogy Alekosz beképzelt?Mert ő, ellentétben Bécivel, egyszer sem hangoztatta, hogy ő a király, meg hogy ő fogja megnyerni a játékot.Még ha úgy is gondolja, van annyira intelligens, hogy nem sztárolja magát.

-intelligens(jol hasznalja a szavakat) nem attól lesz vki okos, hogy választékosan beszél, hanem a mondanivalójától.

Csak sokaknak azért ellenszenves ő, mert halvány lila fingjuk sincs, hogy miről beszél.

2011. márc. 4. 15:00
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet o a kedvenced marhara nem erdekel,csak fogadd el azt hogy valakik nem birjak,nem azert nem birom pl.mert nincs humorerzekeny hanem azert mert ez a fajta humor nem jon be.

El kell fogadni mas velemenyet,te Alekosz drukker vagy En meg Beci ennyi.

2011. márc. 4. 15:09
 28/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem neked szólt a kérdés. Hanem a Béci-fanoknak. Mert eddig egy normális indokot sem láttam tőlük arra, hogy miért szeretik Bécit.
2011. márc. 5. 17:13
 29/30 anonim ***** válasza:

Szerinted miert nem kezdunk el peldalozni?mert az Alekosz fannok rogton ugyanugy kiforgatjak a szavainkat mint ahogy en tettem fentebb.

Mert mondjuk szamomra Beci termeszetesebben,emberibben viselkedik mint Alekosz,de erre egy Alekosz fann kapasbol lehulyez vagy megmagyarazza miert latom rosszul.Erted?na ezert nem irom le mi szimpi Beciben,nem sorolom fel hogy aztan kifigurazatok.

2011. márc. 5. 17:18
 30/30 A kérdező kommentje:

"mert az Alekosz fannok rogton ugyanugy kiforgatjak a szavainkat mint ahogy en tettem fentebb."

Hát, te tényleg kiforgattad a szavaimat...amúgy én a Béci "emberiségére" csak annyit mondok, hogy egy valóságshowba nem hétköznapi emberek kellenek, hanem olyanok, mint Alekosz...ha takarítást akarok nézni, megtehetem itthon is, szombaton, mikor anyu takarít.Ahhoz nem kell bekapcsolni a tvt.

2011. márc. 5. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!