Béci-fanok! Mit szóltok a nagy "békéhez", ami azóta van a Villában, hogy Olivér eltávozott?
Évike őrjöngéseit az alkohol váltja ki.
Nagyon gusztustalan egy piás nő.
"Valami olyan indok ami nem az ellenfele ellen szól, hanem Béci mellett?"
Aki utalja Becit nem fogja benne meglatni a jot,csak a negativumot.
Pl bekepzelteseg,aki utalja igy latja,egyaltalan nem bekepzeltebb mint a tobbi villalako.Az hogy ugy megy ki a parbajra hogy o megnyeri..ez bekepzelteseg?hivhatjuk magabiztosagnak is,az mar nem negativ jelzo.
Mindenki azert ment be hogy megnyerje a jatekot,aki nem ezt mondja az hazudik,o mindenki elott kimondja,ha jol tudom van megegy szemely aki folyton azt hangoztatja"kiviszem es kinthagyom".
Direkt nem kot bele senkibe,es nem hasznal olyan szavakat emberekre mint egyesek.
Lehet itt par dolgot felhozni de ertelmetlen mert maskent latjuk a dolgokat,ez olyan mint ahogy Eva legjobb tulajdonsaga az hogy oszinte,igen aki szereti Evat annak az,en inkabb bunkosagnak hivom.
Azért nem tudnak felhozni Béci mellett semmit, mert nincs, amit felhozzanak.Én Alekosznak el tudom mondani az összes jó tulajdonságát, de Bécinek nincs ilyen, azon kívül, hogy jóképű.Na mindegy.
"És ha nagy béke lenne, akkor mégis mit néznénk? Leülnek, szépen megebédelnek, kitakarítanak, elbeszélnek az élet nagy dolgairól, aztán este 10-kor lefekszenek?"
De érdekes, ez Olivér kiszavazása előtt nem jutott az eszükbe....mert ugye az volt a baj, hogy Olivér mindig generálja a vitákat...igen, ez így volt, csak amíg ő bent volt, a szarkavarás mellett voltak jó poénok, az emberkék jóban voltak egymással, voltak jó bulik is.Mostanra ez teljesen megszűnt, és csak a rossz maradt.:-(
"Én Alekosznak el tudom mondani az összes jó tulajdonságát,"
Akkor sorolj fel parat.
Tessék:
-jó humora van
-sosem közönséges
-tisztelettel bánik a nőkkel
-kitart a barátai mellett
-nem köt bele senkibe
-szerény
-intelligens
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Nem kellene feltétlenül a "szuper" Olivér kiesésére fogni a rossz hangulatot, az előtte is ugyanúgy meg volt, igazi sz@arkeverés akkor volt csak igazán. Olivér óvódás szintű "csínytevései" inkább csak az ovisokat és a velük azonos szinten lévőket szórakoztatta. Természetes egyébként, hogy minél hosszabb időt töltenek bent összezárva, annál nagyobb lesz a feszültség a játékosok között. Egyre fásultabbak, fáradtabbak lesznek, kifogynak a témából, már új beszédtémát is nehezen találnak. Ahogy Olivér kinézett és viselkedett már a párbaj előtt, már be is kattant volna, ha még bent kellett volna maradnia a villában. Bécinek is van barátnője és ezt ő tudja is normálisan kezelni, nem flörtölt a villalakó lányokkal, nem láthattuk soha félreérthető helyzetekbe egyikükkel sem, ugyanakkor nem sírdogál és nyavalyog a kamerákba, hogy drága kis szerelmem, mennyire hiányzol! Mert ugye azért ennek ellenére is hiányozhatnak valakinek a szerettei, ha nem is bömböl, csapkod és dühöng a kamerák előtt.
De ha már jó fejet képzelnék el a villában, akkor ott van példának okáért a most beköltözött két zenész, közülük is a Kasza Tibinek sikerült tegnap néhány vidám percet okoznia számomra. Értelmes, jó beszélőkéjű ember. Azonban biztos vagyok benne, hogy 1-2 hónap bezártság után már ő is belefásulna ebbe, de talán sokkal előbb is.
Az viszont való igaz, hogy Alkesz nagyon élvezi a villában a semmittevést, az anyja hasában sem volt ilyen jó dolga. Döglik, eszik, piál, szivarozik, hülyeségeket beszél, és ezzel még sztárrá is avanzsálódik.
Tessék:
-jó humora van-(akinek ez a fajta humor tetszik)
-sosem közönséges-(mar bocs de ez egy jo tulajdonsag?ez szerintem alap)
-tisztelettel bánik a nőkkel-(kikkel is pontosan?nalam a tisztelet nem itt kezdodik,ez nyomulas)
-kitart a barátai mellett-Beci is
-nem köt bele senkibe(bele sem kot senki)
-szerény(vagy annak tunik?)
-intelligens(jol hasznalja a szavakat)
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Erted a lenyeget?Ha valaki utal valakit akkor a jo tulajdonsagait is maskent ertelmezi,ezert felesleges errol vitatkozni.
Kedves kérdező! Nagyon érdekes módon értelmezed Alkesz jellemét, viselkedését. Én az általad felsorolt jó tulajdonságaiból legfeljebb kettőt hagynék meg. Bár... "kitart a barátai mellett"- nincs barátja a villában, még Éva sem mondható annak, tehát igazából ezt is kihúznám. A másik a humora, ami eleinte még az újdonság erejével rám is volt némi hatással, de mostanra már fárasztó sőt, idegesítővé vált, tehát még ez sem az igazi.
A többi jelzőre pedig - egy értelmes ember megítélése szerint - pont az ellenkezője illik, Alkeszt tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!