Mit szóltok, hogy Olivér esett ki? (VV.4)
11/41 A kérdező kommentje:
Igen.EZt a szemléletet is megértem.Olivér tényleg túl nagyot akart mutatni,hogy ő bezzeg megevri a villalakók által legerősebbnek tartott személyt is,de elvérzett.Én kifejezetten azt bírtam,hoigy egyszer azt mondta,hogy ő vissza akar jönni,amikor meg már azt érezte,hogy kint marad,rögtön nevetett és azt mondta,hogy"kint akarok maradni".De a szeme mindig mindent elárult. Vissza akart ő menni...Csak nem sikerült,és a helyzetet mentve próbált úgy tenni,mintha ő így akarta volna.
Azért Béci ment vissza, és nem Oli, mert mindenki (nézők) a saját fajtájára szavazott, és látszik, kik vannak többen, sajnos.
Béci őszinte ember? Akkor miért játssza bent a jófiút, teljesen hátat fordítva a saját múltjának, mintha az nem is létezne? Előadja a ma született bárányt, miközben ő a műsor legalja...
Reméljük, Alekosz tényleg erősebb lesz, mint ő.
2011. febr. 13. 12:51
jaj hát én annyira örültem, amikor megláttam hogy 61 39 % -ot a fantom képen akkor már majdnem elkapcsoltam, hogy áá ugyis az olivér fog visszamenni folytatódhat a szarkeverés...de aztán nem!!! fuu annyira örültem!! :D:D
2011. febr. 13. 12:51
14/41 A kérdező kommentje:
Olivér megmondta,hogy kampányt indít Aleknak...És azért valjuk be ő sem kis múltal rendelkezik a háta mögött,sok kapcsolata van.Hajrááá Alek! :D :) Ő a legőszintébb oda bent.Ugyan olyan mint a valós életben. Nem is beképzelt...Szóval tényleg neki jár a fődíj! :)
Mindig vártam az estét, hogy nézzem a vv-t, de most, ha eszembe jut, hogy Olivér nincs már ott, arra gondolok, hogy most mit nézzek rajta? Fel van adva a lecke a szerkesztőknek, hogy mit tegyenek az összefoglalóba! Bár lehet, hogy Béci nagyobb önbizalommal most már mutat valamit, mert azért a végtelenségig nem csinálhatja ezt a semmittevést. Jó lenne őt jobban megismerni, mert szerintem az igazi énjéből még nem nagyon mutatott meg semmit.
2011. febr. 13. 12:58
Eleinte nem bírtam, fura stílusa volt, de rájöttem, tényleg Ő legalább magát adja, nem játszik szerepet.
Lényeg, hogy a B oldal, vagyis a selejtek kiszóródjanak (Béci, Gigi, Gombi, Jerzy... Laci kár, hogy az ő oldalukat képviseli, Őt azért többre tartom...)
2011. febr. 13. 13:01
Ja, az első részt Alekoszra értettem.
2011. febr. 13. 13:02
18/41 A kérdező kommentje:
Alekosszal én is így voltam.Ezért becsülöm,Ő tényleg mnagát adja. Lényegében eggyik villa lakóval sincs bajom,csak sokszor nem értem ,hogy ki mit miért tesz...Eleinte Évát nem kedveltem,Gigit igen.Na ez egy jó ideje fordítva van. A cselekedeiktől függ,hogy kit kedvelek,kit nem.
Nagyon-nagyon sajnáltam, hogy Olivér esett ki. Lehet, hogy sokat taktikázott, meg keverte a sz@rt, de pont ettől volt érdekes! Én nem tudom meg érteni, miért a Bécire szavaztak többen. Komolyan arra kíváncsiak az emberek, hogy hogyan alszik meg punnyad, meg néha dunnyog az orra alatt!? Bár szerintem a sok kislány szavazta vissza, mert olyan jó pasi (szerintem egyáltalán nem!). Egy öntelt, nagyképű majom, le kellett volna törni a szarvát! Ezek után félek, hogy a jóarcok kiesnek, és majd nézhetjük a gyökereket (Gigi, Jerzy, Béci, Gombi, Lacit sem bírom már, rossz oldalra állt).
Oli nagyon fog hiányozni a villából, szerintem már nem is nagyon fogom nézni. Mivel már Olivér nincs bent, ezért HAJRÁ ALEKOSZ!
2011. febr. 13. 13:22
sztem meg a sok cigány szavazta vissza!!!!!.-(((((
2011. febr. 13. 13:26
Kapcsolódó kérdések: