Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok, hogy Olivér...

Mit szóltok, hogy Olivér esett ki? (VV.4)

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele,hogy Bécit is szerettem,de Olit imádtam.Az egyik alap karaktere volt a villának.Most kicsit úgy érzem,hogy nélküle semmi sem fog majd történni. Na és ugye mindenki azt mondta,hogy milyen szoros lesz majd ez a párbaj meg stb. erre 39:61-re (?) győzött a Béci... Hát én nem tudom.Szeretem,mint karaktert,de annak nagyon nem örülnék ha ő nyerné meg. Elég kettős érzelmek vannak most bennem :D Ti mit gondoltok?
2011. febr. 13. 12:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Utolsó, de jó, hogy legalább nem csak én mondtam ezt xD
2011. febr. 13. 13:27
 22/41 anonim ***** válasza:
72%
sokan nem bécinek szurkoltak hanem oli ellen, köztük én is.
2011. febr. 13. 13:29
 23/41 anonim ***** válasza:
61%
Én már nem is nézem, az Alek vs OLi kombó aranyozta be a hétköznap estéimet... de Alekosz Oli nélkül, olyan mint Jay néma bob nélkül
2011. febr. 13. 13:29
 24/41 tetris ***** válasza:
34%
Segílykébűl tellett nékik még a szavazásra is. Talán túl sokat is kapnak.
2011. febr. 13. 13:47
 25/41 anonim válasza:
45%

en tobbet nem nezzem utalom a becit

nem is akarom nezniiiiiii a hulye pofajat

2011. febr. 13. 14:09
 26/41 anonim ***** válasza:
35%

ma 13:29

Őszintén? Ez volt az első gondolatom, mikor lezárult a szavazás. Nem Bécit akarták visszajuttatni, csak Olivért akarták, hogy menjen.

2011. febr. 13. 14:24
 27/41 anonim ***** válasza:
29%
Olivér kiesett,és ezt magának köszönheti,kihívott egy nálánál erősebbet és alul maradt,szeretik bent bécit és béci jól mondta a párbajon olivér műsora abból állt hogy másokkal kib.szott,néha még barátaival is,ez az ember egy agresszív sunyi kétszínű paraszt volt aki megérdemelten hagyta el a villát,lehet itt arról beszélni hogy bunda meg kampány de ha jobban belegondoltok a viselkedésébe amit tett akkor belátjátok hogy miért is ment ő ki és nem béci. Anno alig verte meg a szürke kristófot mit várt hogy majd a bécit megveri? ez a karakter csak bentről tűnt olyan erősnek... szánalmas viselkedésével szerintem csak ellenségeket szerzett,és úgy látom alekoszt sem nagyon törte össze a kimenetele,béci egy őszinte személy,győzött a jobb,olivér meg mehet magyarázkodni. Ha visszament volna csak több fájdalmat okozott volna a szeretteinek,egyszer azt mondja én kiesni megyek aztán megint jól van,eljátsza a lelki stresszet holott ő már sejtette hogy az lesz a büntetése hogy önmagát gyötri... szánalmas!!! alekosz béci és szandika 3as lesz a végén szandika lesz a 3. és alekosz nyeri... pá
2011. febr. 13. 14:56
 28/41 anonim válasza:
40%
Jól írta az egyik válaszoló, túl sok segélyt kapnak. Volt miből szavazni Ráczra.
2011. febr. 13. 18:00
 29/41 anonim ***** válasza:
33%

Eszembe jutott még egy alternatíva.

Lehet, hogy a nézők azért akarják bent tartani Bécit, mert addig sem fog itt kint művelni semmi illegális dolgot.:-DD

2011. febr. 13. 20:42
 30/41 A kérdező kommentje:
utolsó ez nagyon nagy :D
2011. febr. 14. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!