Örülsz h Béci ment vissza?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 22:01
61/136 anonim válasza:
Tök jó ez az RTL, először kiesik a fehér ember, aztán meg betesznek egy feketéket éltető amerikai filmet, király:( Mindig ez van, kicsit jobban is figyelhetnének az egyensúlyra..
62/136 anonim válasza:
ALEK MEGNYERI ÉS NINCS MIRŐL BESZÉLNÜNK! HAJRÁ ALEEEK!!!!
63/136 anonim válasza:
Úgyis van! HAJRÁ ALEK! ezekután meg főleg....
64/136 anonim válasza:
Akkor én eret is vágok magamon!!! :) :) :) :) :)
65/136 anonim válasza:
Pontosan
ahogy Oliver is mondta
Alekosznak azért kell megnyernie mert ő az egyetlen aki szeret ott bent lenni.
66/136 anonim válasza:
Csak nyugodtan... Alek! Alek! :)
67/136 anonim válasza:
Itt veritek magatokat h 1 cigány jutót vissza meg ilyenek akk mér nem szavaztatok hogy egy paraszt menyen vissza ?
ha legalább mindenki aki ír ide küld pár SMS-t akk szerintem nem kap ki ilyen csúnyán az Oli
68/136 anonim válasza:
Te meg tanulj már meg magyarul "akk"!!
69/136 anonim válasza:
tudtam hogy oli ki akar jönni, zseniális játékos, és meg is oldotta.
De az is lehet, hogy ha őt szavazták volna vissza, nem ment volna vissza a villába...Sztem feladta volna a játékot, és kint maradt volna tisztázni a dolgokat a bnőjével.
Jópárszor szájáról le is lehetett olvasni, hogy mondja:
nem megyek vissza, nem megyek vissza.
Már az is gyanús volt, hogy kicsípte magát, öltöny, nyakkendő...:S
70/136 anonim válasza:
tudta ő, hogy elcseszte ezzel, hogy anikónak teret engedett, kár, hogy ő itta meg a levét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!