Örülsz annak hogy Jerzy ment vissza?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök neki. Végre kinnt hagyták a Rác urat !
Sokkal jobb Bécinél? Szerinted?
2011. ápr. 17. 21:33
1/29 anonim válasza:
jaj,nagyon örülök (:
megcsináltuk,már másodszorra : D
2/29 A kérdező kommentje:
Igen! Én jerzyre 15 szavazatot küldtem :D
2011. ápr. 17. 21:35
3/29 anonim válasza:
Alig adtam neki esélyt, de IGEN, örülök neki. :) Pedig amúgy a kihívásig inkább Bécit csíptem jobban, de azzal sokat vesztett nálam, hogy szinte Jerzy ellen fordult.
4/29 anonim válasza:
Alekosz most nyerte meg a műsort :)
5/29 anonim válasza:
kis naívak még mindig azt hiszik, hogy miattuk esett ki xD jót nevettem..
6/29 Thurston válasza:
21:36
:'D
Értem én, hogy neked most baromi savanyú a szőlő, de szerinted komolyan volt bármi értelme annak, amit most írtál?
7/29 A kérdező kommentje:
kis naívak még mindig azt hiszik, hogy miattuk esett ki xD jót nevettem..
ezt hogy érted?
2011. ápr. 17. 21:41
8/29 anonim válasza:
Úgy látszik, én leszek az egyetlen, aki Béci pártját fogja... Szerintem Jerzy egyáltalán nem való oda, kis meghúzódó, csendes, Béci meg legalább csinált valamit... Engem lesokkolt, komolyan.
9/29 anonim válasza:
úgy értem, hogy közötök nem volt a szavazáshoz, és ezt levághattátok volna abból, hogy hogyan változtak az arányok. Mellesleg rohadtul nem savanyú a szőlő, mert csak azért akartam bécit bent tartani, mert akkor legalább 1 normális bent marad volna , de most nézhetitek az alekosz ronda fejét, ahogy rángatja. GRATUÁLOK:D szánalmasok vagytok
10/29 anonim válasza:
Hehe kiesett a f.szba szóval ő a szánalmas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!