VV Dya vagy VV Eszter? Szerintetek ki megy vissza? Kinek örülnél, ha ki menne vissza?
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 15:28
1/13 anonim válasza:
Remélem Eszter megy vissza. Agyf@szt kapok attól a dyától.. ennyire sötét nem lehet valaki..
azt sem értem hogy mit esznek rajta annyian..
bűn ronda..
seherezádé a legjobb nő a villában
2/13 A kérdező kommentje:
sztem dya jó nő, mondjuk hülye ment a segg. seherezádé olyan mesterkélt, ő jobban felb@ssza az agyam. dyát simán gerinre vágnám, monjuk a löttyedt a segge, a mellén meg nagyon látszik h mű. remélem dya megy vissza, mer rajta lehet röhögni. eszternek nem tom mi keresni valója van ott, tanult ember létér ilyen hülye, h bemegy, reméle makkor má ki esik.
2011. nov. 3. 15:35
3/13 anonim válasza:
Ez egy show, egy ügyvédnő nem tud show-t csinálni... nem vicces, nem idegesítő, semmilyen...
A Dya lehet h idegesít egypár embert, csámcsog, butácska, de legalább kihoz valamiféle impulzust az emberekből... Teljes mellszélességgel Dya mellett állok :D
4/13 anonim válasza:
Számomra teljesen semleges mindkettő.
De mivel Verát már utálom, ezért menjen vissza Dya.
5/13 anonim válasza:
Gyűlölöm azt az idióta, segghülye p*csa Dyát, úgyhogy Eszter menjen vissza.
6/13 gloger nelli válasza:
nem maradhatna ki mind a kettő? aztán meg sorban mehetne a többi is!Semmi értelme az egésznek!
8/13 anonim válasza:
Tőlem aztán mindkettő kint maradhat...
9/13 anonim válasza:
Dya segge löttyedt..kiváncsi vagyok kedves kérdező, voltál e már egyáltalán nővel...
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!