Örülsz h Béci ment vissza?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 22:01
51/136 anonim válasza:
Nem az a lényeg,hogy hogy fogja azon a rohadt képen a fegyvert,hanem hogy ő úgy gondolja ezzel "raj"....
52/136 anonim válasza:
Ő zt sem tudja ki az a Milo...hát a Béci névre sem fognak sokan emlékezni pár év múlva...
53/136 anonim válasza:
Remélem most hogy már nem Olivert mutatják rájöttök hogy Béci semmi extrát ne mutat unalmas lesz a műsor
54/136 anonim válasza:
meg mondjuk durván szabályt szegett olivér, mikor megnevezte kihívás előtt a párbajellenfelét, viszont ha kizárják, akkor nem kap ennyi sms-t az rtl. köll a mani.
55/136 anonim válasza:
hát sztem nem örülnél, ha rád így fogná vki. vagy ha eddig nem gondolkodtál rajta, akkor most már tudod, hogy igenis tojj be, ha így nézel szembe egy pisztolycsővel.
56/136 anonim válasza:
Nagyon uncsi lesz a műsor Oli nélkül... A rácz testvérektől, főleg Gigi vinnyogásától meg frászt kapok....
57/136 anonim válasza:
Nem leszarjátok a végeredményt? A végén ugyis Alekosz fog nyerni.
59/136 anonim válasza:
Na innentől kezdve nem nézem, ennyi... Én nagyon megértem Olivért, voltam már hasonló nagyon nehéz helyzetben (Olivér vs. Enikő vs. Anikó), ettől még nem rossz ember, de ami a legfontosabb: a Béci sem lett semmivel sem jobb, egy buta, öntelt, eszét játszó s.ggfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!