Mit szóltok Anikó kényszeres nyomulásához, amit produkált Olivérrel szemben?
mondjuk szerintem is igaza volt szandikának, azt meg nem tom ebből olivérék miért rögtön azt szűrték le hogy szandika féltékeny.
alapjába a szitu nem volt durva de ha azt nézzük Olivér mennyit nyivákol a szerelme miatt...
Anikó nem nyomult
Csak szórakozott, provokált.
Na meg a feketeözvegy szerepet gyakorolta:D
Szandika egy hisztigép.
Semmi nem tetszik neki..Féltékeny volt...
Olivér barátnője helyében nem örültem volna annak, amit látnom kell - és tudom, nem történt semmi komoly, de akkor is, melyik lány nem érezte volna kellemetlenül magát, ha ezt kell látnia, hogy egy dögös csaj (hiába nem kedvelem Anikót, azt el kell ismerni, hogy gyönyörű lány, pláne ebben a fekete ruhában...) így "nyomul" a pasijára.
Szandika, ha féltékenységből, ha nem, de jól tette, hogy rászólt Olivérre.
Én is ugyanígy gondolom, az meg, hogy "csupán provokált" már régen rossz, mert amilyen rafinált, be is tudta volna vinni Olit a sűrű erdőbe, ha Szandika nem áll közéjük.
Szandi - Bandi ott szúrta el a dolgokat, hogy bevallotta Olinak ugyebár, hogy tetszik neki, de csak mint férfi, barát.Ha akkor nem lett volna őszinte, jobban járt volna, de így egyből rásütötte mindenki, hogy féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!