Hogyan lehetne megszabadulni a női magazinokhoz kapható "ajándékok" (aminek egy részét, igaz, sok esetben ki kell fizetni a magazin mellé) kényszeres megvásárlásától?
hát én mániákus tinimagazin olvasó,kb 14 éves koromig. Mert volt az újságokban mindenféle izgis dolog... sztárhírek,viccek,szerelem,szex,ajándékok... de ahogy cseperedtem egyre inkább csak idegesített. Tele van 1 csomó baromsággal.. Áttértem a női magazinokra..ugyan ez,könyörögm,csak más a fogalmazás..
Leírják h csókolózz(inkább tinimagazinok) meg teszt h szeret-e a kiszemelt.. könyörgöm, tudja az ember h hülyeség, de nem bírja letenni.. Akkor a glamourban is.. öltözködési tippek,109ezer ftos gas kabát..10-20-20 ezer ftos felső.. nagyon kevés ember engedheti meg,akkor mire jó?? nyálcsorgatásnak??
Arról nem beszélve,hogy míg régen 100-200ft ért százszor értelmesebb,és érdekesebb lapot vettél,mint most 500ftért..h van pofájuk elkérni?:P
A világ nem úgy megy,mint abban a csodalapokban,rájöttem kár megvenni. Ha unaloműzőnek kell,vegyél rejtvényt,olvass 1 jó könyvet, v vegyél vmi szennylapot.. ::)
:) Akkor te hozzám hasonlóan gondolkodsz.:)
Próbálok áttérni az általad is ajánlottakra.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Egyébként ezt is én írtam,ezt is említetted a válaszodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!