Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ildi vs. Éva ki maradjon...

Ildi vs. Éva ki maradjon szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 9. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

az Éva biztosra veszi h ő fog visszajönni, én csak azért örülnék neki mert mindig csesztetik és lehet h nekik az nem olyan jó h veszekednek állandóan, de ne mondja senki h úgy jobb lenne a vv4 ha nyugisabb lenne, mert Éva nélkül biztos az lesz

és ha most vissza megy újra, olyan magabiztos lesz, meg a többiek szemében erős, h többet ki se merik hívni

2011. jan. 9. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:
remélem Ildi, szerintem aranyos, bár kicsit hülye, de éva meg egyáltalán nem normális...:@
2011. jan. 9. 18:01
 13/16 anonim ***** válasza:

én egyenesen utálom az ildit...olyan iszonyú idegesítő azóta mióta az első beszavazó volt könyörögtem h ne jusson be de már mindegy

szal

Éva menjen vissza

2011. jan. 9. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Inkább az Éva, én csípem :D

Az Ildivel sincs bajom, de az Éva jobban hiányozna onnan.

2011. jan. 9. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Sztem tökre egyértelmű h az Ildi baromira nem való abba a közösségbe, nem az idő miatt nem tudott beilleszkedni. És most csak azért megy neki mert már ő is balhézik, és így már sokkal jobban odaillik.

Az Éva pedig sztem egyáltalán nem beszél ki senkit a háta mögött, mert ő a szemébe mondja bárkinek ha gondja van vele, és ha néha mégis másnak mondja el az azért van mert nem akar folyton veszekedést.

És sztem az Évinek kell maradnia

2011. jan. 13. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Évának legalább van egyénisége,szóval ő menjen vissza.
2011. jan. 13. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!