az Éva biztosra veszi h ő fog visszajönni, én csak azért örülnék neki mert mindig csesztetik és lehet h nekik az nem olyan jó h veszekednek állandóan, de ne mondja senki h úgy jobb lenne a vv4 ha nyugisabb lenne, mert Éva nélkül biztos az lesz
és ha most vissza megy újra, olyan magabiztos lesz, meg a többiek szemében erős, h többet ki se merik hívni
én egyenesen utálom az ildit...olyan iszonyú idegesítő azóta mióta az első beszavazó volt könyörögtem h ne jusson be de már mindegy
szal
Éva menjen vissza
Inkább az Éva, én csípem :D
Az Ildivel sincs bajom, de az Éva jobban hiányozna onnan.
Sztem tökre egyértelmű h az Ildi baromira nem való abba a közösségbe, nem az idő miatt nem tudott beilleszkedni. És most csak azért megy neki mert már ő is balhézik, és így már sokkal jobban odaillik.
Az Éva pedig sztem egyáltalán nem beszél ki senkit a háta mögött, mert ő a szemébe mondja bárkinek ha gondja van vele, és ha néha mégis másnak mondja el az azért van mert nem akar folyton veszekedést.
És sztem az Évinek kell maradnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!