Való világból Éva vagy Leonidasz maradjon bent?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 19:31
2/13 anonim válasza:
Egyik sem szimpi,viszont a fiu leirta magát ott amikor a csajhoz odament puncsolni h nehogy őt hivja ki,nevetséges volt az egész.Szóval a csaj mennyen vissza szerintem.
3/13 anonim válasza:
Leonidasz menjen haza!!! Éva már egész normális, jó fej lett!
5/13 anonim válasza:
Leszopidasz menjen.Egyébként tényleg vannak olyanok,akiknek megér egy ilyen sms 500ft-ot,vagy az egész szavazósdi kamu?
6/13 anonim válasza:
Éva maradjon bent. Leonidasz egy p.öcsfej, remélem hazamegy, nem csinál bent semmit. 315 ft-ot meg tényleg nem ér meg egy szavazat. esetleg ha ingyen lenne, szavaznék.
7/13 anonim válasza:
Kész bordélyház a VV, szerintem, az összes strici és prosti húzzon haza sűrgősen.
8/13 anonim válasza:
Lehokidaszt csak akkor tartottam volna bent, ha marad Zsuzsi, kíváncsi lettem volna, mikor erőszakolja meg a csaj.:)
9/13 anonim válasza:
THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAA!
persze hogy Leonidasz
10/13 anonim válasza:
De hogy ez a Szandika mennyire buta? Hagyja magát rábeszélni, hogy nyisson rá az önmagával szexelő Olivérre! Ilyen ostobát! Leonidasz maradjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!