Engem is nagyon idegesít, olyan nagyképű wuuhh .Rühellem.
És mint ha valamit letett volna az asztalra, amikor bent volt 2 hetet.
2011. ápr. 3. 23:05
2/14 Thurston válasza:
Ő volt a legundorítóbb kis f@szpörgettyű az egész műsorban. Jó, hogy korán kiesett.
2011. ápr. 3. 23:07
3/14 anonim válasza:
jah jót röhögtem rajta:D:D szegény olyan hülye hogy azt hiszi, van, aki szereti őt... tisztára összeillenek a zsófikával, nem is tudom, melyik idegesít jobban..:D
2011. ápr. 3. 23:07
4/14 anonim válasza:
Az a gyerek akkora vicc mint Tordas :D
Előadja magát mint egy macsó, mert rengeteg kis tini oda van érte. Múltkor valami fórumra tévedtem, és ott nyaliznak neki a lányok hogy "te voltál a kedvencem" meg "olyan jó pasi vagy szívesen járnék veled" ez a nyomi meg ott ömlengett hogy "köszi lányok imádlak titeket". Akkor a vicc hogy hihetetlen. Kb 2 hétig volt bent, meg hívogatják a Nekedvalóba, de kb ennyi amit fel tud mutatni. Unalmas, buta, nagyképű, és még csak nem is néz ki jól. Gondolom kihasználja hogy most sokaknak bejön, megdönt annyi csajt amennyit csak bír, de csak addig amíg megy a műsor. Pár hónap és megy a süllyesztőbe, és örülhet ha szóba áll vele valaki.
A kis nyomi nagyon felhúz :DD
2011. ápr. 3. 23:09
5/14 anonim válasza:
Én már nem is emlékszem rá ...
2011. ápr. 3. 23:10
6/14 anonim válasza:
A másik még: néhány hónapja volt a Fókuszban hogy összejött a volt csajával. Most nem tudom hogy szőke hajú volt-e vagy fekete, de ő kijelentette hogy "megbeszéltük hogy most szőkére/feketére fogja festeni a haját a barátnőm, mert nekem csak azok a lányok tetszenek. és azt teszi amit én szeretnék" Hát mondom ki ez??? A lány meg csak mosolygott és bólogatott. Szánalom...
2011. ápr. 3. 23:12
7/14 Thurston válasza:
23:12
Igen, ez kiválóan jellemzi az egész nagyképű, buta, patkány jellemét. Hihetetlen.
2011. ápr. 3. 23:13
8/14 A kérdező kommentje:
Repes a szívem, hogy nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy egy vicc ez a gyerek. Bár ez nem jó kifejezés, mert nem nevetek rajta, hanem behányok tőle.
2011. ápr. 3. 23:18
9/14 anonim válasza:
"Igen, ez kiválóan jellemzi az egész nagyképű, buta, patkány jellemét. Hihetetlen."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!