Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem idegesít Leonidasz?

Titeket nem idegesít Leonidasz?

Figyelt kérdés
Úgy adja elő magát, mintha egy sok mindent megért villalakó lenne. Méghogy aki őt szereti szavazzon Gigire. Miért neki van rajongója ?
2011. ápr. 3. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát ja, legalább olyan jellemhibákról lett volna szó, amik tényleg igazak Évára. Dehát nem jött össze.
2011. ápr. 3. 23:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy nincs sok rajongója, viszont Olika és Szandika rajongói sem vághatnak nagyon fel, bármennyien is vannak.
2011. ápr. 4. 00:26
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
ezek a mai 14éves kislányok olyanok hogy aki bent van a tévében és ellenkező nemű akkor ő már félisten -.- nekem feláll a szőr a hátamon attól a paprikajancsitól,bent volt 10 napot azt vergődik, de multkor igen nagy oltást kapott a nekedvalóban,aszonta neki az ember nyilván azér estél ki elsőnek mer annyira szeretnek az emberek,de ezt nem képes megérteni ez a hülyegyerek
2011. ápr. 4. 08:32
 14/14 anonim ***** válasza:

hát hogyne idegesítene -_-

egy retardárt f*sz.Én még ilyen buta ocsmány,beképzelt,pökhendi embert nem láttam.Hát hogy a f*szomba néz ki?!engem a külseje ...uuuuuhh... irritál!:@

has= 0 ...nagyon hájas. jót lehet rajta aludni.

és az a haj neki pff. mint egy halott b*zi, azt hiszi ő itt az izmos macsó?na hát akkor tájékoztatásul közlöm ,hogy egy SENKI!

állandóan szerpelget a NekedValóban azt kemény 2 hetet volt bent.Azta.. -_- mingyá odarohanok.köcs*g nyálgép.

ja és másik hallottátok milyen nagyképűséget talált ki? O_o

olvastam az újságban hogy Ő megmutatja hogy mekkora görög,és kihívja Alekoszt egy úgynevezett ,,görög párbajra" ha Alek kijön,és nem sportban mérik össze az erejüket [nehogy lefogyjon],hanem zenélésben meg csajozásban -_-"" basszus remélem Alekosznak lesz annyi esze h elküldi a p*csába -_- >.<""

a lényeg: leonidasz egy elfuserált f@sz akit kizárólag VÉLETLEN szavaztak be.

"vv" ildiről meg már nem is mondok semmit mert ő se különb ... -_-""

2011. ápr. 18. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!