Titeket nem idegesít, mikor egyesek úgy válaszolnak a VV-vel kapcsolatos kérdésekre, hogy ki az a VV xy, meg milyen villa, stb?
Én, személy szerint, ki nem állhatom a VV-t, de tudom, mi az.
Valaki szereti, valaki nem, nem ez a lényeg, hanem a Szeretet.
Én nem vagyok VV-fan, de néha nézem... Ha olyanom van válaszolok a kérdésekre is, de csak arra amire tudoma választ, vagy van véleményem... Ha nincs nem szólok hozzá... Nem értema többi minek ír oda h " VV5 -.-""
Üzenem nekik h: hát b.zdmeg nem kell nézni, és a kérdést sem kell megnyitnod! :D
Na igen. Én is feltettem egy VV-vel kapcsolatos kérdést és volt aki ilyeneket írt.
Nagyából ebbe a kategóriába minden 3.kérdés VV-vel kapcsolatos és a tévében,facebookon,hírlapokon,újságokban,buszon és nagyából mindenhol lehet róla hallani. Ha meg tényleg nem tudja 1 másodperces utánajárás után megtudja.
Mert idegesíti őket h ilyen idióta műsorról már témák szólnak. És h egyáltalán létezik. És h ki sem lehet kerülni, mert mindenhonnan ez folyik. (mindezt úgy mondom h szoktam nézni, de értem h van akit felháborít annyira h letojja).
Amúgy ez kb ugyanolyan mint h minden szexes kérdésnél van aki azt válaszolja ,,szerintem terhes vagy". Nem kell foglalkozni vele ennyi, ha így akarja kifejezni h ,,hahó itt voltam" tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!