Megfigyeltétek már, hogy a VV-vel kapcsolatos kérdezők és válaszolók jelentős része milyen ostoba?
Persze engem kivéve XD
És szerintem a nézők között is akad rendesen.
Jó meglátás!:)
Ez a kedvenc szösszenetem ebben a témakörben, ez a válasz is egy VV-s kérdésre érkezett:
"Szerintem alekosz fogja, mert sok a degradált MO-n akinek az tetszik, amit az művel"
Csak azt tudnám, hogy miért használ valaki olyan szavakat, amiket nem ismer...
ja, látom mennyire kivételes vagy. XDDXDXDdd
...
Valószínűleg a degradált helyett retardáltat akart írni:)
Különben néha én is nézem a VV4-et, főleg ha olyan "jelentősebb" esemény van, mint pl. egy Rácz párbaj:) De nem hiszem, hogy ez mutatója lehetne bárki értelmi szintjének. Én pl. az átlagnál intelligensebb vagyok, a 3x3x3-as Rubik meg sem kottyan, az 5x5x5-ösbe is bármilyen mintát kirakok, van helyesírásom, otthon vagyok az Excel táblázatok programozásában. Politikával nincs időm túl sokat foglalkozni, de leginkább a Jobbik mondanivalói szoktak megfogni (talán mert eléggé populisták?), a kuruc.info-t 50%-ban elismerem, 50%-ban rühellem, olvasgatom - mint ahogy nol.hu-t is. A liberális hazudozástól, csúsztatásoktól pedig felmegy a vérnyomásom:) Szóval nem hiszem, hogy agymosottabb lennék, mint bárki más, akinek esetleg a kurucok megmondták, hogy mi legyen a véleménye...
Alapvető hibákat követ el az, aki elítéli a VV4 nézőket: egyrészt nem is ismeri azt, akit elítél - fogalma sincs miért is nézi, mit is gondol róla. Akkor pedig milyen alapon ítél? Másrészt mivel ő maga nem nézi a műsort (fél, hogy buta lesz - mintha ezen múlna:D), valójában nem is tudja, hogy mi az, amit olyan veszélyesen kultúraromboló, elítélendő szennyműsornak tart. (Megjegyzem, a Győzike Show valóban mindennek a legalja volt, az valahogy azonnal el is kapcsolódott:))
Ugyan mennyivel rombolja jobban a kultúrát a VV4, mint pl. a Dr. Csont, vagy a New York-i helyszínelők? Mi köze van egyáltalán ezeknek a műsoroknak a kultúrához... Vagy akkor mindenki gyökér, akinek tévé van a nappaliban? Ne legyünk már nevetségesek, pusztán attól senki nem lesz jó fej, hogy nem nézi az RTL-t (jó, a "Hírek" c. bulvár magazint most hagyjuk...)...
Nem mondom, hogy nem írnak néha jó dolgokat a kurucon, de azért ne legyenek ők az etalon, sokszor túlzásokba esnek, túlságosan szeretnék, ha mindenki az ő véleményüket osztaná, ami eléggé infantilis elképzelés, egy ténylegesen felnőtt ember el tudja fogadni mások más véleményét.
A vasárnapi párbaj után, de főként a tegnapi összefoglalót látva jöttem rá, hogy milyen marha is vagyok, amiért nézem ezt a műsort. Kimondottam rossz hatással van az idegrendszeremre, hogy a nyilvánvalóan ellenszenves hármas, aki most kialakult, el tudott jutni a végjátékig. Rettenetesen bosszant, hogy ezt a komoly fődíjat az olyan buta emberek szavazatai döntik el, akik pénztárcájukat sem kímélve sztárolják a legsemmirekellőbb embereket. A lelkitársakról már régóta meg van a véleményem, ami a tegnapi összefoglaló hatására még jobban felfokozódott. A képmutató, álszent Jerzy látványos Miatyánk imájával pedig végképp kiverte nálam a biztosítékot. A fene sem hitte volna, hogy egy ilyen mélyen vallásos ember, a tisztességes szakmája helyett chippendaleként, meleg újságban pucér, bájos mosolyú modellként, gusztustalan videó szereplőjeként keresi a pénzét. Hogy ezen kívül még miért is annyira ellenszenves ez a három ember, értelmes embereknek nem kell magyarázni, a butáknak meg úgy is hiába tenném.
Aki miatt még megnézem a műsort, az Anikó, aki a többi között egy értelmes nő, tisztán átlátja a még megmaradt három lakótársának undorító jellemét, és ha viselkedett is időnként bután, ő már csak az egyetlen, aki érdemes lenne a főnyereményre. Nem irigylem szegényt, hogy egyedül marad a három undormánnyal összezárva, de talán Zsófi most egy kis lelket önthet belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!