Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megfigyeltétek már, hogy a...

Megfigyeltétek már, hogy a VV-vel kapcsolatos kérdezők és válaszolók jelentős része milyen ostoba?

Figyelt kérdés

Persze engem kivéve XD

És szerintem a nézők között is akad rendesen.

2011. márc. 31. 08:09
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Persze, mert már maga a műsor is ostobaság! Aki nézi az is.
2011. márc. 31. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
A szerelem szex rovatot is tegyük hozzá!
2011. márc. 31. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Természetesen én is - mint ahogy Te - kivétel vagyok az ostoba kategória alól, mert bár nézem a műsort, sajnos sok szabadidőmből kifolyólag beleolvasok az ezzel kapcsolatos témákba. Némelyik annyira bosszantó, hogy képes vagyok véleményt is írni, minek következményeként alaposan le is lettem pontozva azóta, ami mondjuk nagyon nem zavar, csak a lepontozók primitívségét és tehetetlen agresszióját bizonyítja.
2011. márc. 31. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is a kivételbe tartozom. xD
2011. márc. 31. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Jó meglátás!:)

Ez a kedvenc szösszenetem ebben a témakörben, ez a válasz is egy VV-s kérdésre érkezett:

"Szerintem alekosz fogja, mert sok a degradált MO-n akinek az tetszik, amit az művel"

Csak azt tudnám, hogy miért használ valaki olyan szavakat, amiket nem ismer...

2011. ápr. 18. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:

ja, látom mennyire kivételes vagy. XDDXDXDdd

...

2011. ápr. 18. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a degradált helyett retardáltat akart írni:)

Különben néha én is nézem a VV4-et, főleg ha olyan "jelentősebb" esemény van, mint pl. egy Rácz párbaj:) De nem hiszem, hogy ez mutatója lehetne bárki értelmi szintjének. Én pl. az átlagnál intelligensebb vagyok, a 3x3x3-as Rubik meg sem kottyan, az 5x5x5-ösbe is bármilyen mintát kirakok, van helyesírásom, otthon vagyok az Excel táblázatok programozásában. Politikával nincs időm túl sokat foglalkozni, de leginkább a Jobbik mondanivalói szoktak megfogni (talán mert eléggé populisták?), a kuruc.info-t 50%-ban elismerem, 50%-ban rühellem, olvasgatom - mint ahogy nol.hu-t is. A liberális hazudozástól, csúsztatásoktól pedig felmegy a vérnyomásom:) Szóval nem hiszem, hogy agymosottabb lennék, mint bárki más, akinek esetleg a kurucok megmondták, hogy mi legyen a véleménye...

Alapvető hibákat követ el az, aki elítéli a VV4 nézőket: egyrészt nem is ismeri azt, akit elítél - fogalma sincs miért is nézi, mit is gondol róla. Akkor pedig milyen alapon ítél? Másrészt mivel ő maga nem nézi a műsort (fél, hogy buta lesz - mintha ezen múlna:D), valójában nem is tudja, hogy mi az, amit olyan veszélyesen kultúraromboló, elítélendő szennyműsornak tart. (Megjegyzem, a Győzike Show valóban mindennek a legalja volt, az valahogy azonnal el is kapcsolódott:))

Ugyan mennyivel rombolja jobban a kultúrát a VV4, mint pl. a Dr. Csont, vagy a New York-i helyszínelők? Mi köze van egyáltalán ezeknek a műsoroknak a kultúrához... Vagy akkor mindenki gyökér, akinek tévé van a nappaliban? Ne legyünk már nevetségesek, pusztán attól senki nem lesz jó fej, hogy nem nézi az RTL-t (jó, a "Hírek" c. bulvár magazint most hagyjuk...)...

Nem mondom, hogy nem írnak néha jó dolgokat a kurucon, de azért ne legyenek ők az etalon, sokszor túlzásokba esnek, túlságosan szeretnék, ha mindenki az ő véleményüket osztaná, ami eléggé infantilis elképzelés, egy ténylegesen felnőtt ember el tudja fogadni mások más véleményét.

2011. ápr. 18. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:

A vasárnapi párbaj után, de főként a tegnapi összefoglalót látva jöttem rá, hogy milyen marha is vagyok, amiért nézem ezt a műsort. Kimondottam rossz hatással van az idegrendszeremre, hogy a nyilvánvalóan ellenszenves hármas, aki most kialakult, el tudott jutni a végjátékig. Rettenetesen bosszant, hogy ezt a komoly fődíjat az olyan buta emberek szavazatai döntik el, akik pénztárcájukat sem kímélve sztárolják a legsemmirekellőbb embereket. A lelkitársakról már régóta meg van a véleményem, ami a tegnapi összefoglaló hatására még jobban felfokozódott. A képmutató, álszent Jerzy látványos Miatyánk imájával pedig végképp kiverte nálam a biztosítékot. A fene sem hitte volna, hogy egy ilyen mélyen vallásos ember, a tisztességes szakmája helyett chippendaleként, meleg újságban pucér, bájos mosolyú modellként, gusztustalan videó szereplőjeként keresi a pénzét. Hogy ezen kívül még miért is annyira ellenszenves ez a három ember, értelmes embereknek nem kell magyarázni, a butáknak meg úgy is hiába tenném.

Aki miatt még megnézem a műsort, az Anikó, aki a többi között egy értelmes nő, tisztán átlátja a még megmaradt három lakótársának undorító jellemét, és ha viselkedett is időnként bután, ő már csak az egyetlen, aki érdemes lenne a főnyereményre. Nem irigylem szegényt, hogy egyedül marad a három undormánnyal összezárva, de talán Zsófi most egy kis lelket önthet belé.

2011. ápr. 19. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:
tévedsz mert te vagy a legostobább...
2011. ápr. 19. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!