Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Regi dologgal kapcsolatos...

Regi dologgal kapcsolatos kerdes:ha veletek ugy beszelt volna egy ferfi mint annak idejen Oliver Evaval, ti megbocsatottatok volna az illetonek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Én meg. Ha tényleg megbánta és máshogy gondolja.
2011. febr. 14. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze. Sőt, volt is már ilyesmire példa. Felületesen ismerték egymást, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag teljesen más emberről alkottak véleményt. Elég nagy szarrágás volna Éva részéről, ha emiatt haragudna. Főleg hogy Olivér többször is elnézést kért.
2011. febr. 14. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mellesleg: életem legjobb párkapcsolata sült ki abból, amikor egysze egy fiú így beszélt velem csekély ismerettség után, és mai napig azon emberek között van, akiket legjobban szeretek.
2011. febr. 14. 22:28
 4/8 A kérdező kommentje:
En nem bocsatottam volna meg neki,mert azt a kovetkeztetest vontam le hogy nem tiszteli a noket,az alkohol nem mentseg es foleg ha valakit feluletesen ismersz plane!
2011. febr. 14. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Én se bocsátottam volna meg. Szerintem az Éva se bocsátott meg, csak úgy tett, mert Olivér erős játékos volt. Véleményem szerint most titkon örül, hogy egy nehéz ellenféllel kevesebb, és az őt megbántó Olivér kiesett.
2011. febr. 14. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:

"nem tiszteli a noket"

Ennek mi köze ahhoz, hogy nő? Egyszerűen arról volt szó, hogy nem tisztelte mint embert. Talán nincs olyan ember, akit te nem tisztelsz? Szóval ez pocsék érv. Arra kell következtetnem, hogy végtelenül éretlen vagy.

2011. febr. 14. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy megbocsájtott, csak félt tőle, mert erős játékosnak tartotta, ahogyan az Anikó is, valakihez kellett csapódni!
2011. febr. 15. 11:04
 8/8 A kérdező kommentje:
23.45-os!Ferfi vagy?Mert hogy ugy leeretlenezz valakit eleg vastag bor kell legyen a pofadon,ha nem erted a kerdest allj tovabb!
2011. febr. 15. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!