Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A TV2 miért nem tesz valamit,...

A TV2 miért nem tesz valamit, hogy ne maradjon le egyre inkább az RTL Klubtól? Pl. Ha megy a VV, miért nem indítja be a BB-t?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 18:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
BB?
2011. ápr. 23. 18:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert a BB 2 nagy bukás volt és a VV-t többen nézték.
2011. ápr. 23. 18:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A Tv2 már egy ideje nem versenyez az RTL-lel. Mióta elindult a VV, az RTL minden nap eddig megnyerte a főműsoridő nézettségét, egyedül a Tények ami vezet az RTL-es Híradó előtt.

Az, hogy két ugyanolyan típusú műsor (főzős, tehetségkutatós, celebes, stb) fut egy időben, az sem már a nagyobb nézettség elnyeréséért megy a TV2-n, hanem abból indulnak ki, hogy ha az adott típus az egyik csatornán nézett, akkor a formátum egy másik környezetben is nézett lehet. Ez oda-vissza igaz, ha az egyik csatorna behoz egy új nézhető licencet, akkor a másik egy ahhoz hasonlót fog venni vagy magának legyártani (lásd BB a holland licenc alapján, és VV magyar gyármányként).

Ezen felül pedig a TV2 és az RTL már nem egymás ellen versenyeznek, hanem több másik kisebb csatorna ellen is, annyira felhozták magukat. Így amikor a csatorna nagy nézettségek akar elérni, akkor inkább felvásárolnak kisebb adókat, hogy azok is az össznézettséget maguk alá vonzzák. Például a TV2-nél van a Fem3, az RTL-nél a Cool, így már nem 2 csatornából van nézettség, hanem 4-ből, és ez azt eltérő tematika eltérő módon hoz nézettséget.

Még ezen felül a TV2 már nyiltan nem versenyez, hanem a saját projectekbe beleölt pénzt akarja visszaforgatni, nem pedig más csatornákat überelni. Illetve egy BB-szintű valóságshowt összehozni túl nagy kiadás lenne, hiszen a Való Világ is 3,5 milliárd forintba került.

(ezek tv2 és rtl-es belső infók úgymond, tehát nem hirdetik ezeket a dolgokat kifelé, de ha figyeled akkor belel lehet látni)

2011. ápr. 23. 18:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Én a TV2 helyében elkezdenék jó filmeket lejátszani amikor megy a VV, szerintem többen odakapcsolnánk, mert én inkább megnézek egy jó filmet (mondjuk reklámmenteset) vagy egy jó mesefilmet akár, vagy egy régi sorozatot, sokszor van hogy a Viasatra kapcsolok mert ott a Jóbarátok vagy a Két pasi meg egy kicsi megy.
2011. ápr. 23. 23:01
 5/15 BlackSword ***** válasza:
100%

Én is az utolsó hozzászólóval értek egyet... Inkább adnának nívósabb filmeket amíg a retek klubbon megy az a *** izé, vv... Szerintem megugrana a nézettségük azonnal...

És szerintem nincs is szükség ilyen búzaságokra, mint a vv... Dombi poénjával élve: Nálunk a katonaságnál, a vegyvédelemnél mindenki vv Pisti volt, és mégsem lettünk celebek...

2011. ápr. 24. 08:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Na igen, de pl. most is ment a Norbit szombat este, a VV-t és a Csillag születiket pedig duplaannyian választották.
2011. ápr. 24. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Itt kezdődik a baj. Amíg egy-egy Tv adó nívóját a "BB" meg a"VV" határozza meg, én inkább beteszek egy DVD-t a lejátszóba.
2011. ápr. 24. 11:20
 8/15 anonim válasza:
100%
Szüleim a múltkor háborogtak, hogy nincs 1 nézhető dolog se a TV-ben. Mindenhol a népbutító f@szságok mennek mint való világ (már a neve is hülyeség, attól, hogy 5 idiótát összezárnak és b.sznak, mindenük meg van, szauna pezsgőfürdő mittudomén mi... a való világban nem hiszem hogy mindenkinek ilyen az élete sőt...) na de elkanyarodtam a témától. Szóval amíg ilyen mocskot nyomnak, addig csak egy bizonyos réteget tudnak megnyerni (elnézést, senkit nem akarok megbántani). Szóval inkább mint már elhangzott MINŐSÉGI filmeket, sorozatokat kéne nyomni és nem a reklámokat, és a szavazós cuccokat... Hatalmas nézettségük lenne ha a minőségre hajtanának.
2011. ápr. 24. 13:02
 9/15 anonim válasza:

Könyörgöm valaki definiálja már mi az a 'népbutító', akkora közhely. Ettől még senki sem lett hülyébb, hogy megnézett egy műsort... Egyébként amíg meg az emberek nézni fogják a vv-t, addig lesz is, akármekkora primitívség az egész.

Meg azt sem értem minek háborogni, akinek nem tetszik az megfogja a távirányítót és elkapcsolt máshova. Vagy lehet netezni, könyvet olvasni vagy bármi mást, nem muszáj TV-t nézni. Én se nézem és mégis el tudom magam foglalni értelmesen anélkül, hogy minden fórumot telefröcsögnék a "fúj népbutító VV" mondattal.

2011. ápr. 24. 15:57
 10/15 anonim válasza:
47%

[link]

Itt mindenki mindent megtaláll ami a témához kapcsolódik.

2011. ápr. 24. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!