Most mar Alekosznak is kinyilt a csipaja hogy ne maradjon le a tobbiektol?
Alekosz beszólásai, bár most nagyon odatesz majd, de akkor is inkább csipkelődések. Teljesen más stílus mint amikor Béci alázza pl anikót már ezredszerre is ugyanazzal a témával.
Messze a vége, még bármelyik játékos jellemében lehetnek nagy változások.
Ha észrevetted, Aleknál már rég telítődött a pohár. Az íre a pont akkor került föl, mikor a Béci elregélte, hogy szerinte Alek mire költené a nyereményt, vagyis piára, kolbászra..stb. Már akkor látszott Alekoszon, hogy robbanna...nem sokkal később robbant is, és jogosan.
Ugyanis hogy jön a Béci ahhoz, hogy ő biztosan tudja, hogy az Alek mire fogja költeni. Ezzel is csak magát ásta el..szerintem csak újra. Mert hogy a Bécinek kell a nyeremény, mert kell az a ház meg az autó, neki szüksége van rá. Szerintem mindenkinek szüksége lehet arra. Az más kérdés, hogy aztán mire fordítja. A nézőket szerintem nem az kéne érdekelje, hogy ki mire fordítja a nyereményt. Ugyanis ez egy szórakoztató műsor. Itt annak kell kikerülnie győztesnek, aki a legjobb, akit a legjobban bírnak a nézők.
Ha valakinek ennyire szüksége van arra a nyereményre, akkor inkább elmegy dolgozni...
Ők inkább azért mentek be, mert így hírnevet szerezzenek. A béci is a rapper karrierjét:D:D akarná ezzel meglendíteni..de akkor már beszélhetnénk arról, hogy ő mire költené..törvényenkívüli kiscigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!