Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most mar Alekosznak is kinyilt...

Most mar Alekosznak is kinyilt a csipaja hogy ne maradjon le a tobbiektol?

Figyelt kérdés
Mig Oli bennt volt csak kullogott utana es dobta a felig meddig jopofa szoveget,most meg...
2011. febr. 18. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem Alekosz eddig se volt kuka. Azt nem veszed észre, hogy egyik sem különbözik a másiktól? Miért Alekoszt rakod rivalda fénybe? Nézd meg a többi sokkal nagyobbat próbál dobbantani! Béci azt se tudja hogy pakolja magát, eddig azért ennyire nem volt durva. A másik kettő balfék hímringyesz is detto fölényesebben viselkedik. Alekosz meg csak a csapatát védi, mert valakinek át kell venni Oli helyét, ha és le kell állítani a cigány csordát!
2011. febr. 18. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
-ha
2011. febr. 18. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:
De o nem fogja tudni atvenni soha szerintem.
2011. febr. 18. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Alekosz beszólásai, bár most nagyon odatesz majd, de akkor is inkább csipkelődések. Teljesen más stílus mint amikor Béci alázza pl anikót már ezredszerre is ugyanazzal a témával.

Messze a vége, még bármelyik játékos jellemében lehetnek nagy változások.

2011. febr. 18. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Ha észrevetted, Aleknál már rég telítődött a pohár. Az íre a pont akkor került föl, mikor a Béci elregélte, hogy szerinte Alek mire költené a nyereményt, vagyis piára, kolbászra..stb. Már akkor látszott Alekoszon, hogy robbanna...nem sokkal később robbant is, és jogosan.

Ugyanis hogy jön a Béci ahhoz, hogy ő biztosan tudja, hogy az Alek mire fogja költeni. Ezzel is csak magát ásta el..szerintem csak újra. Mert hogy a Bécinek kell a nyeremény, mert kell az a ház meg az autó, neki szüksége van rá. Szerintem mindenkinek szüksége lehet arra. Az más kérdés, hogy aztán mire fordítja. A nézőket szerintem nem az kéne érdekelje, hogy ki mire fordítja a nyereményt. Ugyanis ez egy szórakoztató műsor. Itt annak kell kikerülnie győztesnek, aki a legjobb, akit a legjobban bírnak a nézők.

Ha valakinek ennyire szüksége van arra a nyereményre, akkor inkább elmegy dolgozni...

Ők inkább azért mentek be, mert így hírnevet szerezzenek. A béci is a rapper karrierjét:D:D akarná ezzel meglendíteni..de akkor már beszélhetnénk arról, hogy ő mire költené..törvényenkívüli kiscigány.

2011. febr. 18. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyilván azért van ez, mert eddig nem idegesítette fel senki ilyen módon. Ha akkor is ez ment volna, amikor OLi bent van, akkor is ugyanúgy kiállt volna Béciék ellen. Teljesen érthető. (Illetve a kérdést látva tán mégsem.)
2011. febr. 18. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
A különbség annyi, hogy Alekosz eddig is fölvállalta a véleményét és határozottan nem volt szürke egér, míg pl. Jerzy eddig szinte nem is létezett, és teljesen nyilvánvaló, hogy most lett hirtelen nagy a szája, mikor Olivér elment.
2011. febr. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!