Szerintetek se való Ildikó a Való Világba?
Én egy roppant antiszociális személynek tartom, olyan igazi magánakvalónak, akinek a helyében én el sem indultam volna, és nem játszottam volna meg magam már az elején, a bemutatkozáson, hogy mekkora törtető vagyok...
Még saját magáért se tud törtetni, csak szeretne...
Nagyon idegesítő és egyáltalán nem egy érdekes ember.
Amikor üvegeztek a csajokkal akkor is egy fülharapdásós feladatot után kiszállt gondolom beszart hogy neki is adnak valami durvábbat, pedig ez pl egy lépés lehetett volna a beilleszkedés felé.
ÉS a hangja is nagyon irritáló sztem.
A baj ott van, hogy nem tudja, kivel hogy találja meg a hangot, a hangnemet - ha megfigyelitek ő eleve egy flegmatikus egyén, ami nem jön be a legtöbb embernek, mert azt hiszik, affektálni akar, ami mondjuk igaz is jónéhány szitura, és ezért cseng le ellenszenvesen.
Persze, hogy nem fogadják be, mert ő eleve úgy indított, hogy az Olivérék klikkjéhez akar tartozni, de már az elején elsz*rta a saját lehetőségét, mert úgy utasította vissza Alkeszkoszt, hogy abban minden volt, csak KEDVESSÉG nem.Ez a kimértség, prüdéria egyáltalán nem nyerő, ő pedig túl naív ahhoz, hogy kicsit is rájátszon, pedig ez egy játék, nem kevés a tét, ahogy az Éva szokta mondani: nem szeretet tábor.
És tényleg nem az.
Szerintem a másik tizenvalahány nem odavaló...
nem hiszem,hogy ez lenne a mai magyar valóvilág:drogosok,prostik,részegesek,dohányzók!
elég összeválogatott csürhe az egész!!!
Ildikó teljesen normális lány,viszont,ha az ő kategóriájával kezdték volna az első beszavazót,és már akkor bekerült volna,akkor sem szeretnék,mert nem olyan igénytelen,mint a többi
utolsónak
abszolút igazad van sztem
a mai világban más nem számít csak h ki hogy néz ki, ha már kissé esetlen vagy v rondácska akkor levagy sz*rva senkit se érdekelsz, igaz h az ildi nem ronda meg ilyenek, de mivel nem balhézik mint az őrültek állandóan, nem tudják elfogadni, vagy már nem is akarják, inkább kibeszélik állandóan
pedig az igazság az h csak a balhésok nyerhetnek mert azokra szavaznak h ne legyen unalmas a vv4, viszont ők meg bunkók....... akik meg sem érdemlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!