Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek se való Ildikó a...

Szerintetek se való Ildikó a Való Világba?

Figyelt kérdés

Én egy roppant antiszociális személynek tartom, olyan igazi magánakvalónak, akinek a helyében én el sem indultam volna, és nem játszottam volna meg magam már az elején, a bemutatkozáson, hogy mekkora törtető vagyok...

Még saját magáért se tud törtetni, csak szeretne...

2011. jan. 6. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon idegesítő és egyáltalán nem egy érdekes ember.

Amikor üvegeztek a csajokkal akkor is egy fülharapdásós feladatot után kiszállt gondolom beszart hogy neki is adnak valami durvábbat, pedig ez pl egy lépés lehetett volna a beilleszkedés felé.

ÉS a hangja is nagyon irritáló sztem.

2011. jan. 6. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ildit meg sem próbálták befogadni, bármit csinál az probléma ha egy másik lány csinálja ugyanazt, az jópofa. Nem rosszabb egyik bent lévő lánynál sem, ha az Éva mondja meg a tutit, meg kiabál az igen..., de ha az Ildi, akkor kiakad mindenki. Akkor hogy is van ez?
2011. jan. 6. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Rosszul látod kedves kérdező. Nem antiszociális. A szrencsétlen szeretne beilleszkedni, de nem hagyják neki. Csomószor próbálkozott már, hogy kicsit közelebb kerüljön hozzájuk, de elutasítóak vele. Ha időben kerül be a villába, teljesen más lenne. Persze ettől még nem egy olyan érdekes ember, de nem is rosszabb, mint pl. Zsófi.
2011. jan. 6. 21:54
 4/11 A kérdező kommentje:

A baj ott van, hogy nem tudja, kivel hogy találja meg a hangot, a hangnemet - ha megfigyelitek ő eleve egy flegmatikus egyén, ami nem jön be a legtöbb embernek, mert azt hiszik, affektálni akar, ami mondjuk igaz is jónéhány szitura, és ezért cseng le ellenszenvesen.

Persze, hogy nem fogadják be, mert ő eleve úgy indított, hogy az Olivérék klikkjéhez akar tartozni, de már az elején elsz*rta a saját lehetőségét, mert úgy utasította vissza Alkeszkoszt, hogy abban minden volt, csak KEDVESSÉG nem.Ez a kimértség, prüdéria egyáltalán nem nyerő, ő pedig túl naív ahhoz, hogy kicsit is rájátszon, pedig ez egy játék, nem kevés a tét, ahogy az Éva szokta mondani: nem szeretet tábor.

És tényleg nem az.

2011. jan. 6. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a másik tizenvalahány nem odavaló...

nem hiszem,hogy ez lenne a mai magyar valóvilág:drogosok,prostik,részegesek,dohányzók!

elég összeválogatott csürhe az egész!!!

Ildikó teljesen normális lány,viszont,ha az ő kategóriájával kezdték volna az első beszavazót,és már akkor bekerült volna,akkor sem szeretnék,mert nem olyan igénytelen,mint a többi

2011. jan. 7. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, olyan téren nem való a villába, hogy nem kefél pénzért, nem választja a könnyebb utat, nem tisztességtelen, nem kétszínű...stb. Nem szeretet tábor? Mondta valaki, hogy az legyen? Ők ellenfelek, de NEM ELLENSÉGEK! Egy levegőt kell szívniuk hónapokon keresztül. Ez az együttélés lehet kellemes de lehet borzalmas is. Rajtuk múlik, hogy milyenné teszik. Nem lehet úgy együtt élni hónapokig, hogy folyamatosan nyírják egymást, ezt a nagypofájú évának (direkt kisbetűvel) be kellene látnia.
2011. jan. 7. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Én Ildit nagyon sajnálom!!!!!! ROHADT SZEMETEK vele a villalakók, tipikus formája annak, ha akárhol valaki is a világban be akar illeszkedni! Ki*asznak vele folyamatosan, be sem akarják fogadni, szivatják, szegénykém meg hagyja magát. Nem akarom elhinni, hogy ebből a tizen akárhány emberből egyiknek sem lenne szimpi! Én tuti mellé állnék, és a helyébe kiállnék magamért, adnék én a pofájuknak!!! Mocskos, kegyetlen népség....
2011. jan. 7. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

utolsónak

abszolút igazad van sztem

a mai világban más nem számít csak h ki hogy néz ki, ha már kissé esetlen vagy v rondácska akkor levagy sz*rva senkit se érdekelsz, igaz h az ildi nem ronda meg ilyenek, de mivel nem balhézik mint az őrültek állandóan, nem tudják elfogadni, vagy már nem is akarják, inkább kibeszélik állandóan

pedig az igazság az h csak a balhésok nyerhetnek mert azokra szavaznak h ne legyen unalmas a vv4, viszont ők meg bunkók....... akik meg sem érdemlik

2011. jan. 7. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez játék,mely komoly tétre megy. Ha valaki nem tetszik,előbb utóbb a nézők kiszavazzák a párbaj során. A játékszabályok nemismeretében,kár vagdalkozni bárkire is. Ildikó azt gondolta,hogy Németh Sándor Hitgyülijébe költözik?
2011. jan. 7. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon sajnálom az Ildikót, az ő helyében már rég pofán vágtam volna Szandikát, meg Alekoszt. Tök normális lány, aki nem ócsárolja csak úgy a többieket, a véleményét normálisan fejti ki és még akkor is megtartja a normális hangnemet, mikor veszekednek vele és lealázzák egy ország előtt. Azért nem való oda, mert sokkal értelmesebb és kulturáltabb, mint azok ott összevéve. Mi a nem érdekes benne? Az, hogy nem bagózik orrba-szájba, nem k.urválkodik, meg nem úgy beszél, mint a kocsis? Ha ez lenne az "érdekes", akkor a magyar néppel van gond, nem vele.
2011. jan. 8. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!