ILDIKÓ a VV-ből? Vélemény róla?
Szegényt nagyon megalázza szinte mindenki és ez nem igazán helyén való. Gondoljunk bele abba, hogy Olivér barátnője személyesen meglátogatta barátját, addig Ildinek egy levélből kellett megtudnia, hogy a barátja szakított vele és az erről szóló levelet kellett hangosan felolvasnia a többieknek, akik amúgy sem díjazzák a hölgyeményt... Azért az embertelenségnek is van határa, szerintem.
A többiek pedig nagyon sokszor ott rúgnak bele, ahol tudnak. A szemléletével pedig amit az utóbbi napokban képviselt, hogy ő csakazértismegmutatja, hogy nem szende kislány, szerintem nincs semmi gond és vesztenivalója. Ha valakit eddig megnyert, továbbra is szimpatikus, ha pedig nem, akkor ez kevésbé fog segíteni, úgyis nem sokára párbaj és eldől a sorsa.
A másik pedig az, hogy tényleg más kategória mint a többiek. Például mikor standupolt, vagy rappelt, eléggé érdekesre vette, nem nevettek rajta, be is szólogattak neki, ami azért nem eshetett jól neki. Nekem néha olyan érzésem van, hogy egy elfeledett magyartanárnővel van dolgunk, néha úgy áll a dolgokhoz, de szerintem aranyos, őszinte és a többi emberhez képest jobb (nem került fel melegp.rnó oldalra, nem volt k.rva, stb.)
Tudom, hogy nagyon kevesen szurkolnak neki, de én többek közt azért, mert hasonló voltam az előző osztályomban, ilyen "különc" és átérzem ezt, hogy milyen lehet most neki. Mindenki lenézi, aki beszél vele, általában sajnálatból teszi, meg nem kérdezik, hogy mi baja, csak ha sír, vagy már tényleg látni rajta és levegőnek is nézik. Ez azért a többiek stílusát is mutatja, persze neki is lehetnek hiábi
Hajrá Ildi! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!