Lendvai Ildikó. Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:55
1/16 anonim 

válasza:

inkább nem írom le mert nem bírja a nyomdafestéket. köpönyegforgató, mismásoló, hazudozó nőszemély. (régebben nem volt ennyire antipatikus)
2/16 anonim 

válasza:

A botax baby számára lenne annyi pénz tutira, hogy beálljon a gárdába, ha bevennék!
3/16 anonim 

válasza:

Agyonbotoxozott vérvörös komcsiszökevény, bitófáravaló hazaáruló ... gyorsan összegezve
4/16 anonim 

válasza:

Jobbikosok,felébredtetek?
Még min dig jobb róla a véleményem,mint a trágár,országot lejárató,félzsidó Morvairól.
5/16 anonim 

válasza:

Sajnos a moderátor nem tűri az én véleményemet róla.Hazug,álnok,kétszínű,igazi vérbeli komcsi agyon botoxozva.
6/16 A kérdező kommentje:
Na megnyugodtam, tényleg kevés kommunista van itt, csak egy eddig, aki megragadt a gyűlöletkeltés és a kirekesztés Jobbik-ellenes verziójánál
Én már a hangjától rosszul vagyok, ahogy remegteti az kész halál. Amit mond az meg az ország halála. Még szerencse hogy lényegében pár kutya, akik közel vannak a moslékosvödörhöz és néhány idióta, akik még mindigbedőlnek az emeszpének a tábor gerince, tehát sok vizet nem fognak zavarni a következő ciklusban.
2010. febr. 15. 12:47
7/16 anonim 

válasza:

Őszintén mondom, jó beszédeket ír neki Teddy bácsi és jól is mondja el őket. Ha nem ismerném a valóságot jókat nevetnék rajtuk, mert nagyon tréfásan csípős a nyelve. Színész zsidó család gyermeke. Örökölte a tehetségüket. Csak azt sajnálom, hogy nyílvánvaló tehetségét miért rossz célra használja, hogy folyton hülyítse az embereket és kiforgassa mások szavait. Persze gondolom a cenzor múlt után nem sok pálya állt előtte. Azon meg nem lepődöm meg, hogy a középiskolai magyartanár karrierje hamar unalmassá vált neki.
8/16 anonim 

válasza:

A rendszerváltás előtti években cenzorként kereste a kenyerét. Ezek után gyomorforgató, ahogyan ma ő akar mindenkit kioktatni demokráciából meg európaiságból. 2004. augusztusában mindent megtett, hogy ne Gyurcsány, hanem Kiss Péter legyen a miniszterelnök. Amikor mégis megkaparintotta magának a hatalmat Feri, akkor persze Ildikó lett a legfőbb s*ggnyalója. Undorító.
9/16 anonim 

válasza:

Miután aktívan részt vett és VESZ Magyarország elnyomorításában, kiárusításában, semmi jó véleményem nincs róla... Max. nyomdafestéket nem tűnő, de most nem vagyok primitív kedvemben. :)))
10/16 anonim 

válasza:

jav.: nyomdafestéket nem tűnő helyett: nyomdafestéket nem tűrő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!