Lendvai Ildikó. Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:55
12/16 anonim 

válasza:

Blaha Lujza a nemzet csalogánya.
Nagy Feró a nemzet csótánya.
Lendvai a nemzet anyósa...
Csak a korok változnak.
13/16 anonim 

válasza:

14/16 anonim 

válasza:

Négyszer próbáltam elküldeni a véleményem ide, de az automata trágárszűrő nem engedett. Pedig teljesen kúltúrált voltam. :)
15/16 Dorian Gray válasza:
Lendvai elvtársnő aki cenzor volt az előző rendszerben, most pedig a demokrácia és szólásszabadság - persze csakis a bal oldali és liberális megszólalások esetében - védelmezője. ezután mit lehet mondani? Az előző rendszerben ifjúságpolitikával foglalkozott, cenzorkát szép szerepe volt pl. a Beatrice tönkretételében is. Ma pedig visít ha valaki nem "olyan nagy demokrata" mint ő(k), és aki nem úgy nyilvánul meg ahogy nekik tetszik az kirekesztő szélsőséges stb stb. Igyekeztem szalonképesen kifejteni a véleményemet róla.
16/16 anonim 

válasza:

Ennél a némbernél sokkal ártatlanabbakat is felnégyeltek vagy máglyára küldtek pár száz éve.Egy undoritó hazaáruló antimagyar exkomcsi akinek régen a börtönben volna a helye az összes elvtársával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!