Dr. Dicső Ildikó nőgyógyász - mondana valaki róla néhány szót?
Figyelt kérdés
Dr. Dicső Ildikó - szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász adjunktus
Volt / van rendelése több helyen Baranyában. De úgy tudom már csak magánrendelése van.
Járt hozzá valaki? Vagy hallottatok róla valamit?
Milyen orvos, ember?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
20/L
2011. okt. 19. 11:08
1/4 anonim válasza:
EGy ismerősöm dicsérte. Mohácson a Duna Irodaházban is van rendelése egy héten 1x ha jól tudom!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
(Ha van még valakinek tapasztalata, írjon!)
2011. okt. 20. 09:19
3/4 anonim válasza:
Nem tudom aktuális e még de írok pár szót a Doktornőről. Én hozzá járok és kétszer szültem nála. Ő a legjobb és legrendesebb nőgyógyász az egész világon. Én nagyon szeretem őt mint orvost és mint embert is. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, még épp aktuális. Azt hiszem így már bátran el merek menni hozzá. Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
2011. nov. 11. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!