Szerintem BUNDA! Szerinted?

És ha bunda, akkor mi van? (bár szerintem nem az, lényeg, hogy szavazzon a jónép)
Nem olyan tökéletesen mindegy, hogy ki nyer? Így is, úgy is lesz mindnek lemeze, végighaknizzák az egész országot. A családnak nem mindegy, 12 milla, autó, satöbbi, de a mi életünk aztán vajmi keveset változik ettől.

Bunda, bunda... csak ez megy? Kökény sose tudott újat mutatni, tény hogy csodás hangja van, de Reni több stílusban is megállja a helyét, Attila nem. NEm volt bunda, hiába akarjátok ezt elhitetni magatokkal, mert csak így bírjátok elviselni, mellesleg ez legyen életed legnagyobb problémája.
Reni nem cicaba, normális csaj, azért mert neked meg neked nem szimpatikus még nem kell lek.rvázni és hasonlók-.
Reni tehetséges, ti meg szívhatjátok. Ha-ha-ha.
Majd ezen is túlléptek mint a szíj melinda kiesésén. az is bunda volt jah.
Mellesleg ha Kökény olyan über marha tehetséges, akkor úgy is nemsokára kint lesz a lemeze.

nem hülyüljetek már..
én 3 szavazatot is küldtem Attilára..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!