Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintem BUNDA! Szerinted?

Szerintem BUNDA! Szerinted?

Figyelt kérdés
Tolvai Renáta a Megasztár???? Ugyan haggyjuk már............
2010. dec. 18. 00:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Örülök h Reni nyert, de azért számomra nagyon érdekes hogy Renit 2x is bent volt a 2legkevesebb szavazatotot kapottak között, Attila egyszer se akkor mégis megnyeri...
2010. dec. 18. 09:34
 12/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is Bunda.......... Kökény százszorta jobb, és többször vezetett, és pont egy kényes, nyávogó Román nyeri meg..na tessék....örüljön a román meg András....
2010. dec. 18. 09:41
 13/27 anonim ***** válasza:
Én sem örülök, hogy ő nyert. A zsűri nyomta végig előre, kezdve attóül, hogy már a párbajos szakaszban kiütötte Giorgio, és csak Eszenyi akaratoskodásáért jutott tovább. Ezek után aztán volt még néhány eszméletlen gyenge produkciója (pl. Poker face), de végig istenítve volt. A Kállay-Reni választás esetén a zsűri megint őt mentette meg, a következő héten, pedig annak ellenére, hogy a három bennmaradt versenyzőből Reni kapta a LEGKEVESEBB szavazatot, mégis őt juttatták tovább...
2010. dec. 18. 09:53
 14/27 anonim ***** válasza:
Csak azt áruljátok már el ki bundázta meg Reninek? Én is Váradon lakom, ismerem valamennyire, nem lett volna neki vagy a csaladjának miből megbundázni egy ilyen versenyt. Gondolkozzatok már...
2010. dec. 18. 09:53
 15/27 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 07:12

Figyelj azért mondjuk, hogy bunda mert Attilára nem lehetett szavazni, másrészt sokkal jobb Reninél és mindig sokkal több szavazatot is kapott. Olvasd már el végig mielőtt kioktatsz mindenkit. És ha annyira nem érdekel ne írj ide.

2010. dec. 18. 12:11
 16/27 anonim ***** válasza:

már miért ne lehetett volna szavazni Attillára?

amúgy Reni minden csak nem cicababa:S

2010. dec. 18. 12:27
 17/27 anonim ***** válasza:

én tudtam szavazni Attillára.

Amúgy én nézegettem az utóbbi egy hétben a netes szavazásokat, meg az ismeretségi körömben is körbekérdeztem ki kinek drukkol és kb fele-fele arány volt

Szóval annyira nem meglepő h Reni nyert.

2010. dec. 18. 12:29
 18/27 anonim ***** válasza:
*Attilára
2010. dec. 18. 12:30
 19/27 anonim ***** válasza:
kökény meg egy nagy gajdoló roma.Benne ugyan mi extra van?És mitől magyar?Gajdolásra már van Bódi családunk, meg Gáspár Lacink.Caramel is roma, de legalább értelmes.Egyébként Reninek igenis gyönyörű hangja van.
2010. dec. 18. 14:03
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem lehetett szavazni Attilára (az utolsó fél órában kb.) mert nagyon sokunk visszakapott egy smst a szavazat elküldése után, hogy rá nem lehet szavazni, szavazzak másra. Viszont a Renire voksolók nem kaptak vissza ilyen sms-t.
2010. dec. 18. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!