Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintem BUNDA! Szerinted?

Szerintem BUNDA! Szerinted?

Figyelt kérdés
Tolvai Renáta a Megasztár???? Ugyan haggyjuk már............
2010. dec. 18. 00:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Végig kellett volna mutatni a szavazatok állását, akkor elhittem volna ki is nyer valójában.
2010. dec. 18. 00:26
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

bunda.perszehogyaz.

a bundapénzből finanszírozzák a megasztár6.-ot:"D

2010. dec. 18. 00:27
 3/27 anonim ***** válasza:

Szerintem is. Bár ez Melinda kiesésekor bizonyosodott be leginkább. Renáta az akinek már a döntők folyamán ki kellett volna esnie. Még Ivett is jobb volt nála...De Kökény is. Mostantól 10000000000000000000000 helyen ő fog szerepelni, vetkőzni, nyilatkozni. Neeeee

BUNDA BUNDA BUNDA

2010. dec. 18. 00:29
 4/27 anonim ***** válasza:
igen és a pózer lemezeit reklámozza majd a nyugati aluljárókban.:D
2010. dec. 18. 00:32
 5/27 anonim ***** válasza:
Már Szíj Melinda kiesése is bunda volt.
2010. dec. 18. 00:43
 6/27 A kérdező kommentje:
Jah, és ti sem tudtatok szavazni Attilára? Menjenek ám abba a 3 betűs f az eleje sz vége dologba. Yvette is sokkal jobb volt a szőke p*csánál, Attila meg leírhatatlanul jó volt mind végig. Döbbenet.
2010. dec. 18. 01:48
 7/27 anonim ***** válasza:

Nézd, én alapból nem küldök sms-t ilyen pénzhajhász vetélkedőkbe, max otthon szurkolok.

A tegnapi finálét meg egyszerűen végigaludtam, mert nem találta egyiket se érdemesnek rá, hogy megnézzem.

Attila nyerhetett volna, az egész Mega 5 saját magát minősítette azzal, hogy Reni nyert.

2010. dec. 18. 04:27
 8/27 anonim ***** válasza:

de tipikus

Ha nem az nyer, akinek ti drukkoltok, akkor bunda-mi?

Én spec. hetek óta nem nézem a műsort, mert nem érdekel már annyira,(kiesett a kedvencem), de még én is elismerem/ elfogadom h Reni nyert.

Szánalmasak vagytok.

2010. dec. 18. 07:12
 9/27 anonim ***** válasza:

Utolsónak: tudod, inkább azt mondanám, hogy TIPIKUS cicababa - műnő nyert, akinek semmi egyénisége, semmi extra abban, amit nyújtani tud.

Egyébként a legtöbb ilyen "tehetségkutató" manipulált rendezvény, ahol sokkal nagyobb tehetségek buknak ki, mint aki a nyereményt elviszi.

Igen, asszem ez a helyes kifejezés, hogy "Ő vitte el a fődíjat", de korántsem nyert.Szerintem.

2010. dec. 18. 08:47
 10/27 anonim ***** válasza:

Hát olyan izgalmas volt, hogy elaludtam rajta. A végére felébredtem. Meg lehet kövezni, de én Attilának egy produkciójára sem emlékszem az egész Megasztár alatt. Lehet, hogy jó hangja van, de olyan szürke, mint a Caramel pl.

Bocs, hogy nekem más a véleményem.

2010. dec. 18. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!