Szerintem BUNDA! Szerinted?

bunda.perszehogyaz.
a bundapénzből finanszírozzák a megasztár6.-ot:"D

Szerintem is. Bár ez Melinda kiesésekor bizonyosodott be leginkább. Renáta az akinek már a döntők folyamán ki kellett volna esnie. Még Ivett is jobb volt nála...De Kökény is. Mostantól 10000000000000000000000 helyen ő fog szerepelni, vetkőzni, nyilatkozni. Neeeee
BUNDA BUNDA BUNDA

Nézd, én alapból nem küldök sms-t ilyen pénzhajhász vetélkedőkbe, max otthon szurkolok.
A tegnapi finálét meg egyszerűen végigaludtam, mert nem találta egyiket se érdemesnek rá, hogy megnézzem.
Attila nyerhetett volna, az egész Mega 5 saját magát minősítette azzal, hogy Reni nyert.

de tipikus
Ha nem az nyer, akinek ti drukkoltok, akkor bunda-mi?
Én spec. hetek óta nem nézem a műsort, mert nem érdekel már annyira,(kiesett a kedvencem), de még én is elismerem/ elfogadom h Reni nyert.
Szánalmasak vagytok.

Utolsónak: tudod, inkább azt mondanám, hogy TIPIKUS cicababa - műnő nyert, akinek semmi egyénisége, semmi extra abban, amit nyújtani tud.
Egyébként a legtöbb ilyen "tehetségkutató" manipulált rendezvény, ahol sokkal nagyobb tehetségek buknak ki, mint aki a nyereményt elviszi.
Igen, asszem ez a helyes kifejezés, hogy "Ő vitte el a fődíjat", de korántsem nyert.Szerintem.

Hát olyan izgalmas volt, hogy elaludtam rajta. A végére felébredtem. Meg lehet kövezni, de én Attilának egy produkciójára sem emlékszem az egész Megasztár alatt. Lehet, hogy jó hangja van, de olyan szürke, mint a Caramel pl.
Bocs, hogy nekem más a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!