Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek Király L....

Mi a véleményetek Király L. Norbertről és a Non Stopról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Hát szerintem is Norbinak abszolút nincs jó hangja, csak a grimaszai miatt van még műsorban. De mivel ezt kezdi elhagyni, nemsokára ő is megy a többi után haza. Az emberek hamar megunják,ha nem fogja szórakoztatni a népet.

A Non Stop? Jó jó, de egy ilyen csapat, hosszú távon nem érvényesül. Sokan vannak, hangszer nélkül számokat énekelni nagyon nehéz. Főleg sajátot írni maguknak. Képtelenség. Esélyük nem volt megnyerni ezt a versenyt. Nem lehet őket eladni.

19L

2010. nov. 14. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
A Non Stoppot szerettem, kár hogy ők mentek haza... Norbit nem tom, nekem se jön be a hangja.
2010. nov. 14. 11:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Volt egy kommentelő, aki tökéletesen megfogalmazta, amit írni akarok: Norbinak nincs hangja, de nagyon jó előadó (de ez ebben a műfajban nem jelent semmit)

Örültem, hogy Nikolas maradta benn, mert a Non Stop akármennyire is jó, az acapella nem annyira elterjedt stílus Magyarországon.

Köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 14. 14:16
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
királyakk=)(L)(L)
2010. nov. 15. 19:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Majd ők elterjesztik.
2010. nov. 16. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!