Mi a véleményetek Király L. Norbertről és a Non Stopról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 20:59
1/15 anonim válasza:
Az, hogy Norbi nagyon aranyos, de hangilag nekem nem tetszik.
Non Stop, hát nekem nem jön be ez a fajta műfaj, amit ők képviselnek. A válogatón tetszett amiket elő adtak dalokat, azóta viszont nem jött be egyik sem.
2/15 anonim válasza:
Nem kellett volna kiesnie a Non Stopnak. Ők egyediek, akárcsak Norbi és nem a tucatokra van szükség, azokkal már ígyis tele vagyunk. Mondjuk Nikolasnak sem kellene kiesnie, szerintem Dorkának kellene már nagyon otthon lennie.
3/15 anonim válasza:
nem merték bevállalni az ildikó idegbaját...
Csak azért is a banya mentoráltjait párbajoztattam volna, és a Norbit küldeni haza, mert be sem kellett volna válogatni, mert amit ő csinál az nem éneklés...
4/15 anonim válasza:
Én is örültem, hogy pofára esik Ildi, mert ha Norbi párbajozik, akkor egyik fiú mehet haza. Egyértelmű, hogy Norbinak kellett volna mennie. Szerintem jövőhéten Dorka megy haza, mert mindenki őt szídja, hogy de hamis. Lehet, hogy sokszor hamis, de amikor nem akkor szépen énekel, míg szegény Norbinak alapból nincs jó hangja. Az a gáz, hogy döntős lesz szerintem, amennyire bele van bolondulva a népség (Zsoltika szavával élve:D)
5/15 anonim válasza:
Bocsi, de az éneklés alapja a hallás. Ha az valakinek nincs, az ne akarjon énekelni. Nikolasnak van, Dorkának nincs.
6/15 anonim válasza:
ha ez nekem szól, akkor csak jelzem, hogy egy rossz szót nem szóltam Nikolasról, mivel neki szurkolok...
Norbi akkor is Sz@r, nem nem tetszik. Ő akkor miért énekel? Vagyis inkább ordít?
7/15 anonim válasza:
Nem neked :) Én nem bírálom más véleményét soha :) Csak egyszerűen ezt nem bírtam magamban tartani, tényleg nem neked szólt :) Bocsi, ha úgy tűnt :)
8/15 anonim válasza:
Oké :) Azért kíváncsi lennék, hogy a mentorok kit küldenének haza egy Dorka , Norbi párbaj után. Nálam jövőhéten ők lennének soron.
9/15 anonim válasza:
Non Stop nagyon jó,kár,hogy kiestek viszont,hogy Norbi mit keres ott azt nemtudom megérteni!Lehet,hogy jó előadó,de nincs hangja az embernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!