Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Maczó Norbertről vélemények?

Dr. Maczó Norbertről vélemények?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Hihi, nekem évfolyamtársam volt Debrecenben, az iwiw-en szoktam látni róla a véleményeket, mindenki nagyon dicséri. Emberileg amúgy nagyon jó, és szakemberként se hallottam még róla rosszat.

ҝ

2010. márc. 9. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Én hozzá járok,csakis jót tudok mondani róla.Kedves,jó szakember,nem pénzéhes...Mi most próbálkozunk a babával nem jön össze, havonta többször megyek hozzá, soha nem kér pénzt,biztat.Én szeretem nagyon.
2010. márc. 9. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb Bcs-n!!! Csak ajánlani tudom!
2010. márc. 9. 20:36
 4/4 anonim válasza:

Én nem tudtam rávenni, hogy foglalkozzon velem, és ezt szemtől- szembe meg is mondta.

Pedig úgy érzem, h mindent megtettem érte... Nekem ez emberileg egy feldolgozhatatlan kudarcélmény...

Azt hiszem nem voltam egy kicsit sem hálátlan anyagilag, nem jelentem meg soha ápolatlanul vizsgálatra,

nem akasztottam ki, mindent megcsináltam, amit csak kért és mindig megpróbáltam a kényelmét és kívánságát szem előtt tartani, h tudjon velem dolgozni.

Egyszerűen nem foglalkozott velem komolyan, és kidobott.

Amúgy kedves volt, jah...

2010. okt. 23. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!