Mik a vélemények Miskolcon a Megyei kórházzal kapcsolatban? Esetleg vélemény Dr. Kocsis Norbertről?
Szia! Közvetlen tapasztalatom még nekem sincs, én október legelején fogok ott szülni. Én Leskó Róberthez járok, ő nagyon kedves és rendes, de múltkor Kocsis Norbert csinálta az ultrahangot és ő is tök normális volt.
Egyébként én a szülésznőkről és az orvosokról még csak jót hallottam, a csecsemős nővérekről viszont csak rosszat, sajnos.
Korábban én is kérdeztem hasonlót, egy válasz jött azt itt olvashatod el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Légyszi, írd le te is mit tudsz.
Szia.
Én novemberben fogok ott szülni, sajnos még semmit nem tudok, hogy milyen!
A csecsemős nővérekről én is hallottam, hogy nagyon bunkók :( , de azt a pár napot majd csak kibírjuk valahogy. A megyeibe csak Kocsis dr. miatt járok, ő a fogadott orvosom. De Leskó dr.-t is ismerem, nagyon rendes ő is.
Remélem minden rendben lesz ott!
21 hetes kismama
Szia! Én decemberben fogok Kocsis doktornál szülni. Az édesapjához jártam hosszú évekig, de mivel nyugdíjba ment így a fiát választottam.Szerintem nagyon rendes és aranyos orvos. A Megyei Kórház szülészetéről csak jót hallottam! Ne izgulj nem lesz semmi baj!
16 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!