Mi a vélemény a bárányhimlő elleni oltással kapcsolatban?
Szia!
Mi már régen túl vagyunk rajta, de, mint minden oltás, engem jobban megviselt, mint a gyereket :) Aznap egy kicsit nyűgösebb volt, de semmi más.
hát azért nem úgy van ahogy a második írta, sokan szenvednek a bárányhimlő hatásaitól, én több mint egy hétig voltam fertőzőosztályon 7 évesen, még a szüleimet sem engedték be, örök élmény marad az biztos.Nagyon sok káros hatása lehet még a rossz emlékeken kívül (pl. az agy különböző gyulladása)
Mi beadatjuk az biztos. Dokinéni szerint a praxisában nem volt igazán mellékhatás,de előfordult olyan hogy az oltás után pár apró pötty kijött a gyereken. üdv
Szia!
Az én fiam is megkapta, mellékhatása semmi nem volt, ő még csak nyűgős sem volt tőle.Nekünk olyan volt mintha nem is kapott volna oltást.Kívánom, h nektek is igy legyen!!
köszönöm a válaszokat de eléggé elbizonytalanodtam mert igaz mikor voltunk a kórházba ano ajánlotta a a doki mert nem a bárányhimlőtől véd hanem a szövődményektől .
de a hátrányától rettegek az az a mellékhatásoktól .
hány olyan embert ismertek,akinek a bárányhimlőtől van szövődménye?
Költői kérdés volt,kamusztorik nem kellenek köszi.
egy kicsit utána néztem ennek a bárányhimlő dolognak és ezt a videót megnéztem hát inkább beadatom a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!