Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is szánalmas...

Szerintetek is szánalmas műsör az 'ezek megőrültek'?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy vicces,meg érdekes,meg stb..de én valahogy egyáltalán nem tudom értékelni.

Milyen jó lenne,hogyha azt a(legalább)1000 drb.tojást azoknak adnák,akiknek tényleg szükségük van rá,mert sajnos van bőven.És ez csak EGY példa..

Ti mit gondoltok?

2010. nov. 7. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A csatorna nézi hülyének az embereket, hogy ilyen műsort ad nekik, az emberek meg a csatornát nézik hülyének amiért ilyen műsort ad nekik. Én senkit nem nézek hülyének, téged is csak ostobának, hogy nem érted, esetleg kultúrálatlannak a csúnya szavakért.
2010. nov. 7. 15:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves Barmozó! Az értelmes kommented alapján már én is úgy gondolom, hogy hü**e aki nézi...
2010. nov. 7. 17:23
 13/17 anonim ***** válasza:

"A csatorna nézi hülyének az embereket, hogy ilyen műsort ad nekik, az emberek meg a csatornát nézik hülyének amiért ilyen műsort ad nekik. Én senkit nem nézek hülyének, téged is csak ostobának, hogy nem érted, esetleg kultúrálatlannak a csúnya szavakért."

Ismételted magad azzal hogy a csatorna nézi hülyének az embereket.. Jó lehet nem úgyanaz de hát akkor is.. Én értettem amit te mondtál és mégis felbosszantott,lehet SŐT biztos hogy nem sértésnek szántad de lehet annak venni is.. És nem szoktam csúnyán beszélni úgyhogy azért ne haragudj

2010. nov. 7. 19:25
 14/17 anonim ***** válasza:
A "szánalmas" nem a megfelelő kifejezés. Erre már valami új szó kéne. Undormány az egész úgy, ahogy van - aki szerint ez vicces, az beteg...
2010. nov. 8. 09:29
 15/17 anonim ***** válasza:

"A "szánalmas" nem a megfelelő kifejezés. Erre már valami új szó kéne. Undormány az egész úgy, ahogy van - aki szerint ez vicces, az beteg..."

Na utolsó előtti vagyok.. Most az embernek hogyan essen az amikor arról beszélnek hogy amit ŐK nem szeretnek már meg igen akkor az a MÁSIK ember már beteg..

Nekem meg lehet hogy a te műsorod nem tetszik de hát nem muszáj mindenkinek azt szeretni... Külömben mondták hogy az a sok tojás evésre NEM alkalmas ők meg elfogadtak :@

2010. nov. 13. 09:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkora szánalmak vannak benne :DD de nagyon élvezetes
2010. nov. 13. 10:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem egyáltalán nem szánalmas, de ízlések és pofonok...
2013. júl. 26. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!