Igazad van, szégyen ránk nézve, hogy ezzel lehet nézettséget elérni.
2010. nov. 7. 13:00
2/17 A kérdező kommentje:
szerintem is..
2010. nov. 7. 13:07
3/17 anonim válasza:
Az. Nem tudok mit hozzá fűzni.
2010. nov. 7. 13:12
4/17 anonim válasza:
Az 1000 db tojás a nézettség ergo pénz fejében. Mindenkinek más az értékrendje.
2010. nov. 7. 13:13
5/17 anonim válasza:
szerintem vicces, bár koppintás az egész...
A Zen ökle és a Túléltem egy Japán vetélkedőt koppintása...
2010. nov. 7. 13:20
6/17 anonim válasza:
mehetne a kukába az édesnégyes után!
2010. nov. 7. 13:22
7/17 anonim válasza:
Nagyon szeretem azt a műsort és jobb mint az édes négyes.. Igaz sokszor megjegyzem hogy azt a sok tejet,meg azt a sok tojást a rászorulóknak oda athatnák de attól még vicces kis sorozat
2010. nov. 7. 14:19
8/17 anonim válasza:
nézhetetlen, én csak a reklámját láttam az is nézhetetlen volt, nem keltett bennem vágyakat. szerintem a tv2 jól mellényúlt. nem tudom ki a góré, de jó szar csatorna lett. aki hülyének nézi az embereket , azt az emberek is hülyének fogják nézni. a benne lévő sztárok meg azok akik minden hülye haknit elvállalnak. pfejj..
2010. nov. 7. 14:45
9/17 anonim válasza:
"nézhetetlen, én csak a reklámját láttam az is nézhetetlen volt, nem keltett bennem vágyakat. szerintem a tv2 jól mellényúlt. nem tudom ki a góré, de jó szar csatorna lett. aki hülyének nézi az embereket , azt az emberek is hülyének fogják nézni. a benne lévő sztárok meg azok akik minden hülye haknit elvállalnak. pfejj.."
Azért mert te nem szereted mást nem kell hülyének nézni..
Paraszt,milyen dolog ez? Aki nézi az hülye?? Mert azt mondtad hülyének nézik az embereket.. Attólmég nézhetem mert te AZT GONDOLOD HOGY AZT MONDOD HOGY HÜLYE AKI NÉZI ÉS AKKOR MAJD NEM NÉZEM?? bAROM
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!