Keresztes Ildikó mint mentor?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:23
Egyetértek veled.
Azt hogy a fiúk közül még senki nem esett ki, nem Ildikó érdeme. Általában azért szavaznak a lányok, mert tetszik valaki külsőleg. A fiúk azért nem annyira szavaznak csak azért ,mert tetszik nekik valamelyik csaj. A fiúk végig fognak menetelni, nem csak Ildinél, de Ferónál is a Csabi. Amúgy szerintem Ildikó elég szar dalokat választ Tominak, csak azért , hogy ne legyen belőle nyálas pop gyerek, de ha az áll jól neki, nem kéne eröltetni a rockot. Norbinál is mellé nyúlt a lírai dallal, Nikolasal pedig mázlija van, mert ő már most profi énekes, neki minden dal megy.
Ez pontosan így van. A nők szavaznak főleg, és hát kire? A fiatal jóképű pasikra. A pasik nem nagyon szavaznak, max. a fiatalok. Az én párom még egy sms-t sem küldött soha nekik.Egyenlőre még én is csak szurkolok, de a végére, lehet, hogy küldök sms-t.
A K.Ildikót én sem bírom. Főleg az idegesít, mikor a K.L.Norbert van a színpadon ő meg úgy röhögcsél és dobálja magát, hogy hárafordul a közönséghez. Én meg a hátát látom. Szeretem a Norbertet, de már nem tartom annyira poénosnak, hogy így viselkedjek. Az 1. előadásán jót szórakoztam, a másodikon még igen, de utána már unalmas volt. Ettől függetlenül bírom.
Bevallom, én nagyot csalódtam Keresztes Ildikóban, mint mentorban, pedig továbbra is remek énekesnőnek tartom.
De az, amit a székében ülve művel, kiábrándító. Az egyik épp az, amiről te beszélsz, hogy egyszerűen képtelen elviselni a jogos kritikákat, vagy egyáltalán bármilyen nemű ellenvéleményt. Ha neki nem tetsző kritika éri a versenyzőjét, hisztis ötéves módjára nekiáll balhézni, mint aki képtelen felfogni, hogy másnak is lehet igaza.
Márpedig ezt, mint zsűritag, nem engedheti meg magának. Nem csak azért, mert saját magát ássa alá, de biztos vagyok benne, hogy szegény mentorált is rosszul érzi magát, mikor fölötte marakodnak.
A másik problémám vele az a végtelenül megjátszott ajnározás, amivel a versenyzőit, főleg Norbit körülveszi. Csápol, majd elájul a gyönyörtől, még a legrosszabb előadása előtt is meghajol, mintha az Úristen állna előtte - ezt rettentően hamisnak érzem.
Egyébként sajnos Geszti is kezd erre húzni...
Én ezt nem szeretném, mert ha megint a nézőkre bízzák a döntést, akkor kiesik Nikolas és Norbi megnyeri. Milyen gáz lenne már, külföldön rajtunk röhögnének, hogy ha ő a legjobb énekes, akkor milyen lehetett a többi...
Amúgy szerintem Ildi is Nikolast mondaná, talán nem dícsérné agyon elfogultságból Norbit, egy valóban tehetséges fiúval szemben. Mármint azt mondaná, hogy N. maradjon.
Utolsó, ez a logika nagy nagy! A mentort használjuk fel arra, hogy rávegyük az ellentábort, hogy a saját kedvencünkre szavazzon...
Szerinted azt, aki Norbit akarja győztesként látni, érdekli kicsit is Ildikó? Legutóbb nagyon leírta nálam magát az a nő, de ez pont arra késztet, hogy Norbinak még jobban drukkoljak, hogy még erősebben akarjam, hogy győzzön. Ilyen körülmények között is, mikor már mindenki ellene beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!