Keresztes Ildikó mint mentor?
Figyelt kérdés
Szerintem ő a legrosszabb. Nem bírja elviselni, mikor jogos kritikát kap egy versenyzője, és bunkón, flegmán beszólogat. A többiek se örülnek, ha kritizálják a versenyzőiket, de ők csak baromkodnak, míg ez a nő elviselhetetlen. Szerintem a V. Tominak tényleg nem való a rock, és a Norbinak pedig a lírai dal...én szerintem már rég leütöttem volna jobbról, balról a flegma dumája miatt. Ő a legpocsékabb mentor.2010. nov. 6. 20:44
1/25 anonim válasza:
Tényleg elég hisztis. Kulturáltabban is kifejezhetné, ha nem ért egyet a többiekkel. A mai hisztije volt eddig a legerősebb, ez már engem is zavart. A srácait sajnálom emiatt.
2/25 anonim válasza:
Osztom a véleményed. Vele nem lehet vitatkozni, nem érvel, csak hárít. Nem tudnám magánéletben kedvelni...
3/25 anonim válasza:
Pont most néztem az X faktor-t, mint te is, és ugyanaz a véleményem. Szerintem nem az, hogy nem jó mentor, hanem annyira öntelt, hogy képtelen elviselni bármilyen jellegű kritikát. Mert ha V. Tomit kritizálják, az egyenlő azzal, hogy őt is kritizálják, mivel ő tomi mentora.
4/25 anonim válasza:
Sztem gáz ez az egész mentorosdi..
Minden mentor elfogult a vélemény-nyilvánításnál és a végén a szavazásnál is..
Ha rossz a versenyzőjük előadása, akkor is dícsérik a sajátjukat:s
Nem csak Ildikó:S
5/25 A kérdező kommentje:
Ő viszont nyugodtan kritizál bárkit, ez nem is baj, ez is a dolguk, de akkor ne őrüljön meg, amikor az ő versenyzői kapnak kritikát. Most is tök jó fej volt a Feró, viccesen elütötte, hogy nem barátkozom veletek többet...ő legalább nem borul ki.Nekem talán Geszti a legszimpatikusabb mentor, mert tud vicceskedni , de komoly is tud lenni. Sajnálom Ildikó versenyzőit. A kedvenc énekes nálam Nikolas.
2010. nov. 6. 21:00
6/25 A kérdező kommentje:
Ennek a nőnek be kéne vennie egy adag nyugtatót. Már ott tartok, hogy utálom a viselkedése miatt.
Igaz, hogy mindenki jót mond a sajátjairól, és persze hogy nem akarja haza küldeni, de itt a stílussal van a gond. Remélem a következő szériába nem lesz ott ez a nő.
2010. nov. 6. 21:08
7/25 anonim válasza:
...ha lesz egyáltalán következő széria, azt tegyük hozzá...
8/25 A kérdező kommentje:
Biztos lesz, egy sikeres műsort pár szériában elsütnek a kereskedelmi csatornák. A megasztár pont ebbe a hibába esett, mert az már nagyon gyenge. Meglepődnék, ha lenne belőle 6.
2010. nov. 6. 23:17
9/25 anonim válasza:
de pont Ildikó versenyzői vannak még bent..A többiek már "vesztettek" embert:P
Érdekes..
Fiúkat szeretik a nézők:S
10/25 anonim válasza:
Iszonyat az a nő, olyan fejszerkezettel én ki sem mennék otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!