Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintem az idei x-faktorban...

Szerintem az idei x-faktorban Henn-nek semmi keresnivalója. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon középszerű, egy tömegcikk a srác. Szerintem voltak sokkal tehetségesebb énekesek, akiket simán le lehetett volna ültetni a székére. Semmi helye az élő műsorban.

nov. 14. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Az idei műsor egyébként rávilágít arra, hogy mennyire igaza volt Soltész Rezsőnek, amikor az év elején azt mondta, hogy ezek a zsűritagok nem szakmailag bírálják, segítik a feltörekvő tehetségeket, hanem szimplán bohóckodnak. De ami a legszomorúbb, hogy erre igény van.
nov. 15. 06:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, bár szerintem ez már az elmúlt néhány évadra is igaz volt. Örülnék, ha kihalna a magyar tv-n ez a folytonos ripacskodás, mert nézhetetlen
nov. 15. 07:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdező: valóban, ráadásul az utóbbi 4-5 évad győzteseiről már nem is lehet hallani semmit és ez is mutatja a műsor színvonalát.
nov. 15. 10:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen. Egyedül Manuel az, aki át tudott törni azon a falon, hogy "én az x-faktor miatt lettem híres" (bár nem ő volt a nyertes) és ő tényleg tovább is tudta vinni ezt a dolgot, most teljesen függetlenül attól, hogy mennyire tetszik, vagy sem az, amit csinál. A többi pedig esetleg még 1-2 szánalmas zenei próbálkozással, vagy vidéki falunapok sztárjaként végezte karrierjét.
nov. 15. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazándiból az x-factornak nincs már helye a műsorpalettán. Egy értelmes előadót nem tudnak kitermelni egy évtized óta.
nov. 16. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Henn csak azért jutott tovább, mert Youtube-ról ismerte több zsűritag is, meg az ilyeneket alapból bent tarják, hogy hátha vonzzák a nézőket. Amúgy írt egy számot ami sokaknak tetszik aztán kb ugyanarra írt 2-3 másikat. De ha szeretik akkor X faktor nélkül is be tud futni őt már úgy is felkarolja GWM meg Burai , mint Farkas Krisztiánt is aztán lesz pár száma és az lesz a sorsa, mint Aleenak.
nov. 17. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!