Van keresnivalóm Metalfesten?
Nem feltétlenül szükséges, jól érezheted magad a stílus követése nélkül is. A hangulat, a társaság és az a fontos, hogy szeresd azt a zenét :)
Ha Neked löknek valakit pogóban ne lepődj meg :D :D
A lényeg hogy legyenek "röpködő arcok, fekete bárányok koncert, égő templom, sátánok".
Amúgy nem kell követni a metál "életstílust", a lényeg hogy szereted a metált.
Pontosan, senki sem fog azzal foglalkozni, hogy nem százas szegekkel kivert bőrszerkóban rázod a korpáidat..., mert nem a látszaton van a lényeg. Ha szereted ezt a zenét, akkor már elég.
Ugyan Metalban a pogó nem annyira elterjedt, én nem feltétlenül egy nagy fesztiválon kezdeném... csakhogy szokjad :D Jah és vigyázz, mert függőséget okozhat :D
Hello, én metált hallgatok és sokat vagyok ilyen zenék koncertjein. De nincsenek rocker ruháim és a hajam is rövid. Mégsem éreztem magam számkivetettnek soha :) Meg sztem álltalában a többiek leszarják hogy nézel ki, a zenére figyelnek.
Már várom a Metalfestet!!
Persze:) Épp ez a szép a rockoncertekben, hogy senki nem törődik a másik kinézetével, meg hogy mit csinál, mindenki mindenkinek a haverja, közös a cél, vidámság van, stb :)
Azért Hello Kittys pics@'s miniszoknyát ne vegyél fel inkább:D
Jó szórakozást a feszten :) Énismegyek:) 16L
utolsó kettő válaszadónak adok igazat...
nem nézek ki metálarcnak, sőt, a legtöbben poppernek néznek, mert az öltözködésem teljesen átlagos, hajam is, kinézetem is, de mégis nagy metálőrült vagyok...
Amúgy meg gondolj bele, ott van mondjuk John Petrucci... Az egyik legnagyobb metálgitáros, és hogy néz ki? Átlagos öltözködés, farmer-ing/póló és rövid haj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!